Duży z kolei strzela fochy, że koszulki (a najwięcej ma czarnych

Ech... faceci...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smoczyca3g pisze:Duży z kolei strzela fochy, że koszulki (a najwięcej ma czarnych) są całe w sierści... jednocześnie pytając Misię: "tęskniłaś za mną", albo widząc, że Misia zmierza w stronę łóżka w sypialni i ogląda się na Niego - stojącego w progu kuchni: "no idź Misia, idź - zaraz do Ciebie przyjdę"...
MarciaMuuu pisze:smoczyca3g pisze:Duży z kolei strzela fochy, że koszulki (a najwięcej ma czarnych) są całe w sierści... jednocześnie pytając Misię: "tęskniłaś za mną", albo widząc, że Misia zmierza w stronę łóżka w sypialni i ogląda się na Niego - stojącego w progu kuchni: "no idź Misia, idź - zaraz do Ciebie przyjdę"...
![]()
![]()
amyszka pisze:MarciaMuuu pisze:smoczyca3g pisze:Duży z kolei strzela fochy, że koszulki (a najwięcej ma czarnych) są całe w sierści... jednocześnie pytając Misię: "tęskniłaś za mną", albo widząc, że Misia zmierza w stronę łóżka w sypialni i ogląda się na Niego - stojącego w progu kuchni: "no idź Misia, idź - zaraz do Ciebie przyjdę"...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smoczku współczuję
MariaD pisze:Czy ja wiem, czy smoczkowi należy współczuć? Raczej gratulować.![]()
TŻ z dużą ilością testosteronu, bo to jest właśnie tymi "kocimi perfumami".
olaxiss pisze:zaptaszam sobie V
O Matko Polko, kiedy ja te wszystkie wątki nadrobięposiadanie dzieci, kotów i innych gadzin jest takie czasochłonne...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lexi38 i 421 gości