Rudaa pisze:Dragon już jest u mnieProszę o nowe ogłoszenia dla niego
W ogłoszeniu trzeba zaznaczyć, że bardzo boi się dzieci i musi trafić do spokojnego domu. Mogą być inne koty...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rudaa pisze:Dragon już jest u mnieProszę o nowe ogłoszenia dla niego
W ogłoszeniu trzeba zaznaczyć, że bardzo boi się dzieci i musi trafić do spokojnego domu. Mogą być inne koty...
Kicia_ pisze:Stan kotów na 14.06.09 r.:
BARAK:
280/09 2 miesięczny dymny kocurek, nieco nieśmiały, jest już w DT.
275/09 7 miesięczny kocurek, bardzo przyjacielski
209/09 2 letni kocurek, dzikusek
273 i 274/09 2 miesięczny chłopak i dziewczyna, piękne umaszczenie, bardzo przyjacielskie, wszędobylskie i odważne, energia je rozpiera, są już w DT.
279/09 6 tygodniowa koteczka, troszkę nieśmiała, jest juz w DT.
Mloda koteczka, która trafiła na sterylkę i nie może wrócić w dotychczasowe miejsce. Kuwetkowa, bardzo oswojona, o zrównoważonym charakterze.
201/09 Koteczka z niedowładem tylnych łapek i lekkim świrem. Naprawdę nie mam pomysłu, co można z nią zrobić.
238/09 3 letnia domowa kotka, oddana z powodu agresji w stosunku do dziecka. Koteczka przymilna, ale potrafi złapać ząbkami. Podejrzewam, że ten sam domek, który ją oddał, tak ją sobie wychował i teraz pozbył się problemu. Bardzo mi jej szkoda.
232/09 2 letnia kotka, skrzyzowana z persem (dłuższa sierść, płaski nosek), bardzo miła, ktoś porzucił ją jak zaszła w ciążę. Teraz jest juz wysterylizowana i gotowa do adopcji.
188/09 1 roczna kotka, przywieziona po wypadku, dzikusek.
138/09 2 letnia kotka, w schronisku od marca, pilnie domek.
260/09 10 miesięczna kotka, mama tymczasów Mruczeńki. Wspaniały charakter, bardzo przyjacielska, otwarta i bezstresowa kicia.
217/09 4 letnia kicia, bardzo oswojona
268/09 Roczny MAKSENCJUSZ, bardzo zdezorientowany, oswojony
251/09 2 letnia KITKA oddana przez opiekuna, jest oswojona, tylko przerażona
Mały wydrzypyszczek, wykrzyczał sobie DT
Przed moim wyjściem przyniesiono dwa długowłose koty. Jeden znaleziony, nie znam płci, biało-bury. Nie zdążyłam zrobić zdjęcia. Drugi, 9 letni pers Maciek, trafił do schronu po śmierci właścicielki.
Mruczeńka1981 pisze:Kicia_ pisze:Stan kotów na 14.06.09 r.:
BARAK:
279/09 6 tygodniowa koteczka, troszkę nieśmiała, jest juz w DT.
]
jessi74 pisze:ten biało czarny ze zdjęcia jest u mnie
jessi74 pisze:z kotów mam tylko biało czarną grzeczną dziewczynkę, trzy pozostałe to na pewno nie są koty![]()
![]()
![]()
sawanka1 pisze:wiadomo coś więcej o tym drugim persowatym ? może to dziewczynka ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], sherab i 317 gości