Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Amanda_0net pisze:Najlepiej kupić duże psie XXL i podzielić.Po 0.5 ml. powinno starczyć na jednego kota.Tylko Frontline drogie jest niestetyCzasami na allegro są jakieś promocje a może i u weta można by taniej dostać
Lidka pisze:Amanda_0net pisze:Najlepiej kupić duże psie XXL i podzielić.Po 0.5 ml. powinno starczyć na jednego kota.Tylko Frontline drogie jest niestetyCzasami na allegro są jakieś promocje a może i u weta można by taniej dostać
Niedawno kupiłam fiprex xl na psa 40-60 kg. Starczyłao na wszystkie moje koty piwniczne z jednego spotu. Kupuje sie 3 w opakowaniu. Kosztuje to ok 35 zł za te 3. Bez sensu jest kupowanie w takiej sytuacji pojedynczych dla kota. A zakropic mozna wszystkie przy jedzeniu. Ja zwykle wyciągamwszystko do strzykawki. Tym razem kropilam bezposrednie. Na normalnego kota wystarczy 2-3 krople podac. Mozna ewentualnie powtórzyc za jakiś czas ale to trzeba sprawdzic, czy bedą sie drapac. Są też podobno nieszkodliwe środki do pryskania legowisk. Nie mam w tej chwili tego opakowania ale to tez na sporo starczało.
honda11 pisze:Lidka pisze:Amanda_0net pisze:Najlepiej kupić duże psie XXL i podzielić.Po 0.5 ml. powinno starczyć na jednego kota.Tylko Frontline drogie jest niestetyCzasami na allegro są jakieś promocje a może i u weta można by taniej dostać
Niedawno kupiłam fiprex xl na psa 40-60 kg. Starczyłao na wszystkie moje koty piwniczne z jednego spotu. Kupuje sie 3 w opakowaniu. Kosztuje to ok 35 zł za te 3. Bez sensu jest kupowanie w takiej sytuacji pojedynczych dla kota. A zakropic mozna wszystkie przy jedzeniu. Ja zwykle wyciągamwszystko do strzykawki. Tym razem kropilam bezposrednie. Na normalnego kota wystarczy 2-3 krople podac. Mozna ewentualnie powtórzyc za jakiś czas ale to trzeba sprawdzic, czy bedą sie drapac. Są też podobno nieszkodliwe środki do pryskania legowisk. Nie mam w tej chwili tego opakowania ale to tez na sporo starczało.
na dorosłego kota o wadze 3,5 -4 kg. dawałam 0,5 ml
na tej aukcji jest 6 sztuk pipet Frontline i każda starcza na 8 kotów, czyli komplet na 48 kotów za 60zł + przesyłka
http://allegro.pl/item663046942_frontli ... o10zl.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 546 gości