Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
msb259 pisze:Są chętni na kocurka dali już ogłoszenie na kociarni i na kotach .może być dwupak jezeli rodzeństwo takie jak kocurek.Dom za miastem nie zakocony nie wychodzący kończona budowa ogrodzenia ,dzieci lat 17 i 5 .W razaie czego proszę o kontakt 514 248 192.(korzystam grzecznościowo z niku)
msb259 pisze:Chcą syjamka ale mogę ich uszczęśliwić dwoma kociakami jeżeli trzeba tam miejsca bardzo dużo.
dellfin612 pisze:
Aia pisze:dellfin612 pisze:mały Asche przyniesiony do domu też strasznie rozpaczał za mamusią i rodzeństwem... wydzierał się jak tylko się budził, a już najczęściej po nocachdobrze, że w miarę szybko "zapomniał", chyba, po 4 dniach, ale non-stop potrzebował uwagi
dellfin612 pisze:Cino zastałam już troszkę spokojniejszego. I zjadł troszeczkę! Zjadł podpowiedzianego przez karmicielkę whiskasa z saszetki, ale kupiłam supreme. I sam napił się convy!
Chyba wychodzimy z zapaści.
Agneska pisze:A Cino jak się rozochoci, to będzie starał się nadgonić krótki etap głodówki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości