****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
No to ja coś napiszę, odwiedziłem dziś Szamankę i oczywiście zapytałem o Kitkę. Widziałem i głaskałem Kicia czuje się coraz lepiej, leczenie przynosi efekty. Coraz mniej kręcenia w kółko, nadal jest lekko wycofana, najbardziej lubi przesiadywać w swojej klatce, do której ma nieskrępowany dostęp. Trzymajmy kciuki za dalsze postępy w leczeniu
Dziękuję za wieści....bardzo się cieszę, że u Kitki wszystko ok
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier