co można podać do pysia dla kociaki na nadrzerki?
jest jakas maść? ale ja zapomnialam nazwy
dostalam coś na recepte ale wypadla mi po drodze
jedno oczko Atosika brzydkie, drugie ok
u noska lekki gil
najgorsze, że on nie może jeść, tak go ciągle boli i te odruchy wymiotne, czasami wymioty do tego ta gorączka
kocie musi się niacierpieć
Portosik już coraz śmielszy do ludzi
Aramis jest troche bardziej nieśmialy
Samsonik jeszcze nie widzial Atosika
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...
ania-h pisze:Aniu wysłałam priw. Mam nadzieję, że doszedł.
Ja też.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
A Baikadent w żelu-tylko nie wiem czy mozna stosowac u tak małego kociaka?
[*] 7.03.1992-18.03.2004['] Należało wdać się w awanturę. Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥ KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
Atosik wcale ale to wcale nie chce sam jeść najgorsze, że karmiąc go strzykawka podrażniam i tak starsznie chory i obolaly języczek
Samsonik dziś calusienki dzień przespal
w domu juz mam 2 niejadków, w tym jeden i drugi bardzo chory
Boluś tak cudnie opiekuje się maluchami,jak prawdziwa mamusia kociaki sa wniebowzięte, pchają sie do niego, ocieraja, wydają dziwne dzwięki i mruczą, mruczą.....
straszne z nim mamy synki
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...
Samson i jego problemy z apetytem, wypadanie sierści i osłabienie to wg mnie wynik chemii. Pamiętam jak moja ciocia była na chemii, te same objawy. Chemia to lekarstwo, ale jednoczesnie straszna trucizna... Tak musi być niestety.