Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
milenap pisze:Cóż ja mogę powiedzieć, piękny, piękny, piękny!!!!dzięki Małgosiu, wszystko działa, tylko się miejsce zwolni w podpisie i wstawiam nareszcie
milenap pisze:Mówiąc obiektywnie, to normalne siersciuchy, ale to tak po cichutku![]()
![]()
A na banerku jak wyglądają...
muac pisze:milenap pisze:Mówiąc obiektywnie, to normalne siersciuchy, ale to tak po cichutku![]()
![]()
A na banerku jak wyglądają...
siersciuchy to fakt ale napewno nie zwykle![]()
banerek banerkien ale zdjecia przeciez twoje
milenap pisze:Dalia, piękne masz kotyna drapaku widok imponujący po prostu
milenap pisze:Wiadomo, kochane są wszystkie, nawet te mniej urodziwe (oczywiście obiektywnie, bo subiektywnie, to każdy osobisty jest najpiękniejszy)
![]()
Drapak wygląda super, czytałam o nich i kiedyś, w przyszłości, na pewno chciałabym taki mieć dla moich gadzików. Tym bardziej, że to też nie jest waga piórkowa![]()
milenap pisze:Dalia, to widać na ich stronie, są genialne, widać, ze bardzo wysoka jakość i na pewno są warte swojej ceny. No i mnie osobiście bardzo sie podoba, ze są jednokolorowe![]()
Pracy na pewno masz bardzo dużo, jak pomyśle, co mam do roboty przy dachowcach, to co dopiero przy długowłosych!
Ale są takie piękne....![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 62 gości