Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kinga-kinia pisze:Aga co będzie z Rudą jak małe pójdą do domków ?
Jutro 3 małe kociaki dostawiam do zastępczej kociej mamki trzymajcie kciuki by przyjęła .
Agnieszka Marczak pisze:kinga-kinia pisze:Aga co będzie z Rudą jak małe pójdą do domków ?
Jutro 3 małe kociaki dostawiam do zastępczej kociej mamki trzymajcie kciuki by przyjęła .
Ruda też ma dom
Agnieszka Marczak pisze:kinga-kinia pisze:Aga co będzie z Rudą jak małe pójdą do domków ?
Ruda też ma dom
kinga-kinia pisze:Aga kiedy mniej więcej Roksi będę brać od ciebie ? Tu koło mnie jest fajny mały czarny koteczek którego też bym chciała uratować może razem z Roksi w tym samym czasie go wezmę by im raźniej było![]()
Moje tymczasy sztuk 4 w nocy ślicznie spały nie buszowały jedynie Brysio nie dawał mi spać bo na pieszczochy go wzieło i ciągle przychodził całował mnie, lizał ,ocierał aż normalnie się śmiałam.Fajne te moje tymczasy wesoło mamy i troszkę tłoczno
dzidzia pisze:A Brysio jeszcze u Ciebieco z tamtymi ludzmi, którzy chcieli go wziąć do swojego domu? Czy Brysio zostaje na stałe?
![]()
Agnieszka Marczak pisze:kinga-kinia pisze:Aga kiedy mniej więcej Roksi będę brać od ciebie ? Tu koło mnie jest fajny mały czarny koteczek którego też bym chciała uratować może razem z Roksi w tym samym czasie go wezmę by im raźniej było![]()
Moje tymczasy sztuk 4 w nocy ślicznie spały nie buszowały jedynie Brysio nie dawał mi spać bo na pieszczochy go wzieło i ciągle przychodził całował mnie, lizał ,ocierał aż normalnie się śmiałam.Fajne te moje tymczasy wesoło mamy i troszkę tłoczno
Roksi jest mała ale próbuje jeść(chyba raczej dała by radę bez matki)Możesz ją zabrać kiedy chcesz.Ruda jest u mnie do 5 lipca
Agnieszka Marczak pisze:Dzwoniła pani w Gdyni dąbrowie na dworze jest malusi kotek pręgusek.Pani zawiozła wczoraj 4 do Ciapkowa a ten dzisiaj się ujawnił.Pani prosi o pomoc.Ponoć dzieciarnia męczy te kociaki![]()
Tel podam na PW
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości