Agneska pisze:zacytuję sama siebie
Agneska pisze:Kiciu, transport w przyszłym tygodniu będzie, tylko jeszcze konkretna data nie jest znana.
Dzięki, przepuściłam...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agneska pisze:zacytuję sama siebie
Agneska pisze:Kiciu, transport w przyszłym tygodniu będzie, tylko jeszcze konkretna data nie jest znana.
Marcelibu pisze:Agneska pisze:zacytuję sama siebie
Dzięki, przepuściłam...
Kicia_ pisze:Marcelibu pisze:Agneska pisze:zacytuję sama siebie
Dzięki, przepuściłam...
Nie ma co się zastanawiać, jeśli ktoś będzie słyszał o transporcie Tygrysa, to kto pierwszy, ten lepszy. Im szybciej Tygrys pojedzie do domu, tym lepiej.
Marcelibu pisze:Kicia_ pisze:Marcelibu pisze:Agneska pisze:zacytuję sama siebie
Dzięki, przepuściłam...
Nie ma co się zastanawiać, jeśli ktoś będzie słyszał o transporcie Tygrysa, to kto pierwszy, ten lepszy. Im szybciej Tygrys pojedzie do domu, tym lepiej.
Rozumiem, że Wrocław-Warszawa? Popytam jutro w pracy, czy nikt nie będzie jechał z Wrocławia do W-wy samochodem.
magoska_ pisze:Jeśli by jechał to z przodu - bo z tyłu fotelik z córką plus moja mama plus pies ;-P
No i niestety trzebaby było dostarczyć Tygrysa na Karłowice bo moi nie dojadą gdzieś we Wrocku po kota.
Kicia_ pisze:magoska_ pisze:Jeśli by jechał to z przodu - bo z tyłu fotelik z córką plus moja mama plus pies ;-P
No i niestety trzebaby było dostarczyć Tygrysa na Karłowice bo moi nie dojadą gdzieś we Wrocku po kota.
Dostawa na Karłowice to nie problem.
Rozumiem więc, że jeśli nikt w tygodniu nie będzie mógł zabrać Tygrysa, to na pewno wyjedzie w niedzielę
Marcelibu pisze:Kicia_ pisze:magoska_ pisze:Jeśli by jechał to z przodu - bo z tyłu fotelik z córką plus moja mama plus pies ;-P
Rozumiem więc, że jeśli nikt w tygodniu nie będzie mógł zabrać Tygrysa, to na pewno wyjedzie w niedzielę
Ja dam jutro znać, czego się dowiedziałam. Rozumiem, że każdy dzień "przed niedzielą" jest OK.
Kicia_ pisze:Marcelibu pisze:Kicia_ pisze:magoska_ pisze:Jeśli by jechał to z przodu - bo z tyłu fotelik z córką plus moja mama plus pies ;-P
Ja dam jutro znać, czego się dowiedziałam. Rozumiem, że każdy dzień "przed niedzielą" jest OK.
Tak, ja się dopasuję do Tygrysa i przygotuję go do transportu. Dobrze by było, gdyby ktos miał ze soba swój transporter.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 153 gości