maciejowa pisze:I jak Ci smakowal renifer? My zjedlismy ze smakiem. Duza sie ucieszyla.
Mru najedzony
a ja dzisiaj nie mam ochoty na jedzenie nawet sniadania nie zjadłem
J
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:I jak Ci smakowal renifer? My zjedlismy ze smakiem. Duza sie ucieszyla.
Mru najedzony
bazylica pisze:maciejowa pisze:I jak Ci smakowal renifer? My zjedlismy ze smakiem. Duza sie ucieszyla.
Mru najedzony
a ja dzisiaj nie mam ochoty na jedzenie nawet sniadania nie zjadłem
J
Mru najedzony
maciejowa pisze:Duza nam dała Bozite z reniferem. Dobraaaa... Zastanawiam sie tylko kto pociagnie sanie Sw. Mikolaja w tym roku?
Mru
Dorota pisze:maciejowa pisze:Duza nam dała Bozite z reniferem. Dobraaaa... Zastanawiam sie tylko kto pociagnie sanie Sw. Mikolaja w tym roku?
Mru
Zjedliscie łenifeła?![]()
Młu
maciejowa pisze:Dobry wieczór. Padalo dzisiaj caly dzien i bylo zimno. Duza poszla z Mniejszym Starszym na zakonczenie roku harcerskiego. Okropnie zmokli i przy okazji odkryli, ze ich adidasy przeciekaja. Duza jest zla, bo musi kupic nowe.
Mru donoszącyDorota pisze:maciejowa pisze:Duza nam dała Bozite z reniferem. Dobraaaa... Zastanawiam sie tylko kto pociagnie sanie Sw. Mikolaja w tym roku?
Mru
Młu
TakDuza mowi, ze ma nadzieje, ze to nie byl Rudolf...
Mru
Dorota pisze:maciejowa pisze:Dobry wieczór. Padalo dzisiaj caly dzien i bylo zimno. Duza poszla z Mniejszym Starszym na zakonczenie roku harcerskiego. Okropnie zmokli i przy okazji odkryli, ze ich adidasy przeciekaja. Duza jest zla, bo musi kupic nowe.
Mru donoszącyDorota pisze:maciejowa pisze:Duza nam dała Bozite z reniferem. Dobraaaa... Zastanawiam sie tylko kto pociagnie sanie Sw. Mikolaja w tym roku?
Mru
Młu
Mru
Z cala pewnoscia nie!
Moja Duza zjadla kiedys kanguła![]()
Młu
PS Mam katał.
maciejowa pisze:Dobry wieczór. Padalo dzisiaj caly dzien i bylo zimno. Duza poszla z Mniejszym Starszym na zakonczenie roku harcerskiego. Okropnie zmokli i przy okazji odkryli, ze ich adidasy przeciekaja. Duza jest zla, bo musi kupic nowe.
Mru
Młu
Mru
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości