Jeżeli Kinia je wyłapie to kuzyn jutro może je podwiezć na dworzec Koszaliński . Ja odpadam przy łapaniu bo kończę pracę o 16 . Czyli mogę dzisiaj dać koszyk do przewiezienia kociaków kuzynowi bo akurat jest u mnie i jutro Kinia odbierze koszyk w firmie poligraficznej Pol-Art przy rondzie w Darłowie od mojego Tżta i pojedzie z nimi na dworzec do Koszalina . Czekam na decyzję .
Dasz radę ?? A co z kosztami transportu? Sama byś płaciła, czy z tego co ludzie wpłacają? Może jeżeli mamy już transport, to po co Ty miałabyś się fatygować? Dla jednego malucha i tak już chyba nie ma szans Pani Patrycja mówiła, że to oko jest już chyba do usunięcia.
Martka o której dokładnie będziesz w Koszalinie ? Podaj mi na pw swój numer telefonu to podam go od razu kuzynowi żebyście się zdzwonili w razie czego .
Na swoją podróż zbiorę sama we Wrocławiu.
Muszę wiedzieć czy Kinia dowieziesz mi maluszki na dworzec na 15;20, tak jesli dobrze patrzyłam jest pociag. Jeszcze może ktos mi sprawdzi? Powrót mam o 16:45 we Wrocławiu jestem w nocy o 1:35 na dworcu. Pociąg kosztuje ok.120 zł. Jeden maluch ma oczko do usunięcia, ale będzie zyć jak szybko zaczniemy leczyć.
Muszę wiedzieć dzisiaj czy mam planować wyjazd.
Kinia, czy dasz rade je złapać do transporterka i dowieźć do Koszalina?
Pani Patrycja mówiła,że jej kuzyn podwiózłby je do Koszalina. Ja bym je złapała, przekazała mu a On zawiózłby je do Koszalina. Martka napisz do Pani Patrycji, ona Ci powie co i jak z tym transportem.
Czyli tak : koszyk do przewiezienia kociaków będzie w Pol-Arcie koło ronda mam nadzieję Kinia że wiesz gdzie to jest bo wszystko w Twoich rękach Jak już je złapiesz to wrócisz z nimi tam do tej firmy bo tam będzie kuzyn i mój mąż . Martka o której najpózniej można dowiezć koty na dworzec ?
Myślę,że trafię i myślę,że trafię do odpowiedniej osoby A po której stronie ronda jest ta firma? Obok Orlenu, czy gdzie? Myślę,że na 13 będę w Darłowie,żeby na spokojnie złapać kociaki Martka, na pewno jesteś w stanie pokryć koszty transportu?
Firma jest obok Orlenu jak tam trafisz to pytaj o Pawła albo Łukasza . Dasz radę Trzymam kciuki za łapankę i będę czekała na telefon jak poszło . Czyli wszystko uzgodnione , Kinia łapie kociaki zanosi do Pol-Artu a z tamtąd jadą na dworzec do Koszalina gdzie odbiera je Martka . Martka odpisz mi na pw .
Ja jadę rano, muszę wiedziec czy wszystko zgracie jeszcze dzisiaj.
Kinia o moją drogę sie nie martw Kasia, jak będe mieć kociaki, to dam Ci znać, wtedy szukamy transportu do Ciebie.
kinia098 pisze:Patrycja26 mam wziąć jakąś kasę na to,żeby zapłacić za transport do Koszalina?
Wez 20 złotych i daj chłopakom razem z kotami . Chłopaki odbiorą mnie z pracy około 15:30 i pojadę z nimi do Koszalina . Martka do zobaczenia na dworcu .