Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kinia098 pisze:Pewna Pani powiedziała,że przesłała nam 200zł !!!!!!!!!!!! Jeżeli chce Pani się nam pokazać, to proszę się odezwać tu na forum,bo nie wiem, czy chce Pani być anonimowa,czy nieJutro kuzynka zobaczy, czy pieniążki doszły ! Czyli na transport już będzie i w dodatku na jedną sterylkę !!
moniksz pisze:kinia098 pisze:Pewna Pani powiedziała,że przesłała nam 200zł !!!!!!!!!!!! Jeżeli chce Pani się nam pokazać, to proszę się odezwać tu na forum,bo nie wiem, czy chce Pani być anonimowa,czy nieJutro kuzynka zobaczy, czy pieniążki doszły ! Czyli na transport już będzie i w dodatku na jedną sterylkę !!
monika=moniksz
biamila pisze:moniksz pisze:kinia098 pisze:Pewna Pani powiedziała,że przesłała nam 200zł !!!!!!!!!!!! Jeżeli chce Pani się nam pokazać, to proszę się odezwać tu na forum,bo nie wiem, czy chce Pani być anonimowa,czy nieJutro kuzynka zobaczy, czy pieniążki doszły ! Czyli na transport już będzie i w dodatku na jedną sterylkę !!
monika=moniksz
Ta pani to najwspanialsza osoba pod słońcem moja cudowna przyjaciółkaanioł w ludzkiej postaci
nasza "moniksz" cud nad cudy! dziękujemy
martka pisze:Kurka, ja mogę podjechać na dworzec w Poznaniu.
Czy dałybyście radę podwieźć kotki do Koszlina jutro na 15:20?
kinia098 pisze:Pani Moniko, naprawdę bardzo nam Pani pomogła! Gdyby nie Pani kociaki czekałyby jeszcze tydzień!!!! Teraz trzymajmy kciuki za kuzyna Pani Patrycji, oby mu się udało zmienić te opony![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości