Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kaprys2004 pisze:Beata pisze:BTW czy zostala wyjasniona kwesta "darow" czyli wlasnie workow z sucha karma???Anna_33 pisze:Jaka kwestia Beato?
No właśnie - jaka kwestia?
Czy chodzi Ci o te worki z Animalii, które przyjechały z powrotem z Boguszyc i stoją u mnie w garażu? Będą przewiezione w najbliższym czasie, tj. przy najbliższej okazji.
Anna_33 pisze:Szukamy kogos zmotoryzowanego na jutrzejszy wypad do Boguszyc...
Beata pisze:Kaprys2004 pisze:Beata pisze:BTW czy zostala wyjasniona kwesta "darow" czyli wlasnie workow z sucha karma???Anna_33 pisze:Jaka kwestia Beato?
Czy chodzi Ci o te worki z Animalii, które przyjechały z powrotem z Boguszyc i stoją u mnie w garażu? Będą przewiezione w najbliższym czasie, tj. przy najbliższej okazji.
o przepraszam, dopiero doczytuje![]()
chodzilo mi o to, ze podczas poprzedniej bodajze wizyty w miskach psy nadal mialy kurze nozki, a worki karmy "z darow" w ktoryms pomieszczeniu staly nieruszone... czy psy sa juz karmione karma?
Anna_33 pisze:Szukamy kogos zmotoryzowanego na jutrzejszy wypad do Boguszyc...
Anna_33 pisze:Jutro zadnych prac nie bedziemy wykonywac Kaprysku))
Beata pisze:Kaprys2004 pisze:Beata pisze:BTW czy zostala wyjasniona kwesta "darow" czyli wlasnie workow z sucha karma???Anna_33 pisze:Jaka kwestia Beato?
o przepraszam, dopiero doczytuje![]()
chodzilo mi o to, ze podczas poprzedniej bodajze wizyty w miskach psy nadal mialy kurze nozki, a worki karmy "z darow" w ktoryms pomieszczeniu staly nieruszone... czy psy sa juz karmione karma?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Silverblue i 27 gości