oleska222 pisze:Magda, jak Ty te kociaste ogłaszasz, że tak szybko domy znajdują...?
Może i naszą Nutkę ogłosisz...?![]()
Śrubko, powodzenia w nowym domku![]()
a czemu nie??

Śrubkę wypatrzyli Państwo w internecie, ale nie spytałam właśnie na którym portalu.......ale dopytam

---------------------------------------------------------------------------------------
Teraz druga część wieści
Do swojego domu pojechała również Masza.
Sama ją tam zawiozłam. Masza zamieszkała w Łodzi, na Bałutach. Państwo z pięcioletnim chłopczykiem, dwoma kotami i psem oraz z drugim psem na przechowaniu, bo teściowa wyjechala na parę dni.
Chłopczyk spokojny, grzeczny. Koty pięęęęęęęęęęęęęekne

Złotek znaleziony na wsi, miał w sobie wszystko co chyba mieć można. Świerzba, parcha, wrzody na pyszczku... a teraz jest pięknym, błyszczącym kocurem

z psów poznałam tylko bezzębną, małą suczkę teściowej

Tylko Maszka zestresowana

przełożyłyśmy z nową Dużą kocyk z mojego transportera do ich, żeby czuła znajomy zapach. Może poczuje się pewniej.
Wiem, że tak trzeba, ale serducho mnie boli.........kocham tę małą, kolorową istotkę, no......
Będę czekać z niecierpliwością na wieści.
Boże, mam nadzieję, że nie straciłam intuicji, czujności...........że będzie jej tam dobrze.
Bo jak nie, to na sygnale po nią pojadę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Bądź najszczęśliwsza na świecie Maszeńko najcudniejsza jednooczko kochana!!!!!!!!!!!!!!!!