może im puść Breakout, ruda lubi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zirrael pisze:czy taka bezproblemowa to się okaże jak resztę filcowej skorupy zdejmiemy. Bo skorupa jest na 2 cm gruba i musi jej bardzo przeszkadzac.
sawanka1 pisze:zirrael pisze:czy taka bezproblemowa to się okaże jak resztę filcowej skorupy zdejmiemy. Bo skorupa jest na 2 cm gruba i musi jej bardzo przeszkadzac.
o ile dobrze pamietam to Fiona pod takim czymś miała okropne poodparzane rany
kinga w. pisze:sawanka1 pisze:zirrael pisze:czy taka bezproblemowa to się okaże jak resztę filcowej skorupy zdejmiemy. Bo skorupa jest na 2 cm gruba i musi jej bardzo przeszkadzac.
o ile dobrze pamietam to Fiona pod takim czymś miała okropne poodparzane rany
Miyuki też. Niestety tak się robi jak kota jest mocno sfilcowana i od dłuższego czasu - brak powietrza i skóra sie odparza.
arven pisze:Ja jeszcze tak sie wtrace do watku
Powiedzcie mi gdzie moge zrobic te testy i gdzie jest jakis dobry weterynarz bo do tych u mnie nie mam za bardzo zaufania juz ;/ moze psami potrafia sie zajac ale moja Kotka chyba nie za bardzo ;/
Bylam w piekarach u 2 wetow (ponoc znali sie na persach..), w Bedzinie, u mnie w Dobieszowicach (miejscowy wet - on zalecil badania na chlamydioze). I nie wiem gdzie z nia jechac zeby jeszcze bardziej tego nie pogorszyc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot], Kasiasemba i 304 gości