POMOCY! dzika Królewna Bona szuka domku dla siebie

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon cze 01, 2009 12:08

Tym razem nie miałam szczęścia zobaczyć Bony będąc u Justyny, Kociara bardzo chciałabym zaadoptować jakiegokolwiek kotka od Justyny ale moja męża zgadza się tylko na kota, który by żył na dworze, w domu mamy tylko rybki. Na kota lub psa w domu nie mam niestety zgody :(

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Pon cze 01, 2009 17:36

Korciaczki zrobiła dla Bony banerek :P Ja tylko połączyłam obrazki :wink:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/373q][img]http://upload.miau.pl/3/220593.gif[/img][/url]

Kod z ramki skopiować i wkleić do podpisu .Kciuki za domek :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto cze 02, 2009 12:03

Justa&Zwierzaki pisze:Ale co sie dzis wydazyło ??? a mianowicie wyszłam z psami na długi spacer i po powrocie jeden z psów miał iść na swoje miejsce w kuchni ale nie chcał tam wejść , myslałam ze sie buntuje i ja go wręc na siłe chciałam tam wsadzić i jakie bylo moje zdziwienie gdy odsłoniłam zasłonke moim oczom ukazała sie .... Bona , wiec ja szybka psa do pokoju i uklęknełm aby do niej powoli podejść i cos zagadać , wyciagłam ręke i ... pogłaskałam Bone , fakt zasyczała na mnie ale ja jeszcze kilka razy podjełam te próbe az do momentu gdy mnie pacneła łapka ale to tak delikatnie nie chcąc zrobić mi krzywdy , głaskałam ja po całym grzbiecie , po łapkach i pod broda a serce to mi waliło jak młot pneumatyczny :):):):):):):)
Miłko Ty przynosisz bardzo dobra energie i bardzoCie prosze odwiedzaj nas czesciej :):):)

miałam ostatnio trochę problemów i mało mnie było na forum, ale jakoś to poszło :roll:
w każdym bądź razie jak przeczytałam posta Justyny, że pogłaskała Królewnę, to ..... 8O 8O 8O i po prostu szczena opadła mi z wrażenia!
po pierwsze, że kicia nie zwiała pod wannę jak tylko zobaczyła Justynę w drzwiach
po drugie, że nie zwiała jak Justyna odstawiła psa i wróciła,
no i po trzecie najbardziej niewiarygodne, że dała się pogłaskać 8O

normalnie cuda się zaczynają dziać :D

Justyna, chyba Królewna zaakceptowała Cię po prostu jako członka stada :wink:

peate

Od: Czw paź 11, 2007 21:58

Post » Wto cze 02, 2009 12:48

peate pisze:jak przeczytałam posta Justyny, że pogłaskała Królewnę, to ..... 8O 8O 8O i po prostu szczena opadła mi z wrażenia!

mowiac szczerze mi dokladnie tak samo :D

peate pisze:po pierwsze, że kicia nie zwiała pod wannę jak tylko zobaczyła Justynę w drzwiach
po drugie, że nie zwiała jak Justyna odstawiła psa i wróciła,
no i po trzecie najbardziej niewiarygodne, że dała się pogłaskać 8O

To bardzo duzy postep jak na Bone i duza nadzieja na dalsze takie postepy :)

peate pisze:Justyna, chyba Królewna zaakceptowała Cię po prostu jako członka stada :wink:
oby, bo przeciez nikt jej tam krzywdy nie robi, wrecz przeciwnie, Justyna jak tylko moze stara sie pomoc kazdemu zwierzakowi. Moze wiec Boneczka powoli sie do niej przekonuje :)

peate pisze:normalnie cuda się zaczynają dziać :D
po raz kolejny milosc dziala cuda :)

Bonusiu hop :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto cze 02, 2009 16:11

królowa Bona miała CHARAKTER , to kociasta Bonusia też musi go mieć. Bycie Boną zobowiązuje, no i nobilituje :D

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Wto cze 02, 2009 22:59

podobno imie swiadczy o czlowieku, o jego charakterze. Moze i o zwierzetach tez :)

Bona nocne hop :)

Kociara82

Post » Czw cze 04, 2009 14:32

w górę ślicznotko!

ja mam nadzieję, że jak sie przestanie bać Justyny to chociaż będzie więcej fotek :wink:

peate

Od: Czw paź 11, 2007 21:58

Post » Czw cze 04, 2009 20:06

hop Boneczko :)

Kociara82

Post » Pon cze 08, 2009 11:46

zaglądam do Bony i podrzucam na pierwszą
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon cze 08, 2009 12:28

no to hop :)

Kociara82

Post » Pon cze 08, 2009 12:28

i jeszcze raz hop :)

Kociara82

Post » Wto cze 09, 2009 19:26

Oj Bona Bona , teraz znów sie wycofuje i nie chce zaufać , u mnie to raczej nie jest możliwe bo jest za duzo zwierząt :roll: Poprostu sobie żyje obok ludzi ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto cze 09, 2009 20:10

Moja kolezanka poraz 3 zrobiła plakat z zwierzetami do adopcji a w nim takie zwierzaki :
1. kot Zuzu tymczas u mnie
2. kotka Sissi tymczas u mnie
3.kotka Betty ( złapana w Tychach do sterylki na tymczasie u Anial )
4. pies Pedro tymczas u mnie
5. suczka Tonia od znajomej
6. kotka Elza z Sosnowieckiej kociarni
7. kot Marley tymczas u mnie
8. kot Gaspar tymczas u Korciaczek " z 63 koty "
9. 1 z 3 kociąt uratowanych z piwnicy na tymczasie u Beaty z Bytomia

Miłka juz zabrała kilkanascie plakatów do rozwieszenia :):):)
ja też już zorwiesiłam ich kilkanaście w wetów , w sklepach zoologocznych , w kwiaciarni i kiosku .
Czy ktos jeszcze sie dołaczy , moge wysłać pocztą lub Korciaczki droga internetową :):):)

Kto pomoze kto :oops: :oops: :oops:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto cze 09, 2009 21:28

Justa&Zwierzaki pisze:Oj Bona Bona , teraz znów sie wycofuje i nie chce zaufać , u mnie to raczej nie jest możliwe bo jest za duzo zwierząt :roll: Poprostu sobie żyje obok ludzi ...
Tez tak mysle. Zwlaszcza ze twoje zwierzaki maja charakterki. Fibi w sumie grozny nie jest, choc czasem mu odwala i szczeka jak popier...ny, Czort z tewgo siedzzenia w domu dostaje "kota", a i jest zadziorny, Diabelek tez ma jeszcze czasem napady zlosci... Dla tak niesmialej kotki to wystarczy :(
Mimo wszystko nadziei nie trace i podrzucam :)

Kociara82

Post » Wto cze 09, 2009 21:46

Kociara82 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Oj Bona Bona , teraz znów sie wycofuje i nie chce zaufać , u mnie to raczej nie jest możliwe bo jest za duzo zwierząt :roll: Poprostu sobie żyje obok ludzi ...
Tez tak mysle. Zwlaszcza ze twoje zwierzaki maja charakterki. Fibi w sumie grozny nie jest, choc czasem mu odwala i szczeka jak popier...ny, Czort z tewgo siedzzenia w domu dostaje "kota", a i jest zadziorny, Diabelek tez ma jeszcze czasem napady zlosci... Dla tak niesmialej kotki to wystarczy :(
Mimo wszystko nadziei nie trace i podrzucam :)

Tylko że kto by chciał nad nią popracować :roll: :roll: :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]