JoasiaS pisze:No tak... nie ma to jak drzemka na wirującej i wyjącej przy tym pralce![]()
Oooo, sorry! Żadnego wycia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JoasiaS pisze:No tak... nie ma to jak drzemka na wirującej i wyjącej przy tym pralce![]()
ewar pisze:Miło to wszystko czytać i oglądać fotki.Tak się cieszę,że Misia szczęśliwa,proszę o głaski dla wszystkich,ale Misi w szczególności.
smoczyca3g pisze:Joasiu, miło Cię widziećNa dłużej, czy wciąż chwilowo?
JoasiaS pisze:smoczyca3g pisze:Joasiu, miło Cię widziećNa dłużej, czy wciąż chwilowo?
Gosia, nadal z doskoku. Zawaliło nas pracą. Kompletnie nie mam głowy do kotów i do forum
smoczyca3g pisze:JoasiaS pisze:smoczyca3g pisze:Joasiu, miło Cię widziećNa dłużej, czy wciąż chwilowo?
Gosia, nadal z doskoku. Zawaliło nas pracą. Kompletnie nie mam głowy do kotów i do forum
BuuuTęsknimy...
Z drugiej strony - tylko się cieszyć, że jest co robić - jeśli tylko idą za tym zyskiTrzymam kciuki za Was!
smoczyca3g pisze:Coś w tym jest Marcia... Gabrych przymierzał się nawet do wnętrza bębnaniestety nie zdążyłam sfocić zjawiska....
Monostra pisze:smoczyca3g pisze:Coś w tym jest Marcia... Gabrych przymierzał się nawet do wnętrza bębnaniestety nie zdążyłam sfocić zjawiska....
Widać uznał, że pralka na 7 kilo jest specjalnie na jego miarę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 88 gości