DO ZAMKNIĘCIA>Tanie Dranie Reaktywacja. Nastała Obamka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 09, 2009 11:57

A ja fote poprosze :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto cze 09, 2009 12:01

Wielbłądzio pisze:Tyle, że ja mam za wielki i za okrągły łeb :twisted:
Odżywkę w sprayu posiadam, Avonu. Niewiele daje.

A swoją drogą to powinnam przestać się zarzekać, że Piopluś idiotyzm ma po tatusiu... Gdybym była mądrzejsza, nie dusiłabym się teraz od kaszlu i nie siąpiła nosem :oops:

bo Avon to niewiele daje w ogóle :roll: ja używam revlonu zakupioną we fryzjerskim sklepie jest rewelacyjna i nawet moje poniszczone końcówki mi wygładza w sklepie na podchorążych mają ogromy wybór w rożnych cenach

:lol: :lol: :lol: :lol:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Wto cze 09, 2009 12:30

Dorota pisze:A ja fote poprosze :twisted:

Tę jak już będę łysa?
Nie wiem zresztą, czy w tym celu muszę umyślnie się tych kudłów pozbywać. Same straszliwie wypadają, mam ich coraz mniej :roll:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto cze 09, 2009 12:34

Wielbłądzio pisze:
Dorota pisze:A ja fote poprosze :twisted:

Tę jak już będę łysa?
Nie wiem zresztą, czy w tym celu muszę umyślnie się tych kudłów pozbywać. Same straszliwie wypadają, mam ich coraz mniej :roll:

Nie na lyso.

Stan obecny (na dzien dzisiejszy :wink: )
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Wto cze 09, 2009 12:39

Dawno mnie tu nie było :oops:

Dzień dobry :)

Wielbłądku, widzę, że i Ciebie choróbsko dopadło. Ja od paru dni też smarkam i kaszlę, chociaż kłaki suszę przed wyjściem z domu.
Zdrówka życzę :ok:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Wto cze 09, 2009 13:07

Skaska 8O 8O 8O ?

Biedny Skórka z tęsknoty to już nawet Kraków odwiedził, szukał Cię... i wrócił z niczym :(

Dorotko, fotka ze stanem obecnym była nie tak dawno, taka z Kafki razem z Anuk - widziałaś?
Ostatnio edytowano Wto cze 09, 2009 13:09 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 1 raz
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto cze 09, 2009 13:09

Wielbłądzio pisze:
Biedny Skórka z tęsknoty to już nawet Kraków odwiedził, szukał Cię... i wrócił z niczym :(

Ufff :smokin: Czyli jednak dobrze się zabunkrowałam :twisted:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Wto cze 09, 2009 13:10

Wielbłądzio pisze:Skaska 8O 8O 8O ?

Dorotko, fotka ze stanem obecnym była nie tak dawno, taka z Kafki razem z Anuk - widziałaś?

Tak :D

Dorota

Post » Wto cze 09, 2009 13:12

Dorota pisze:
Wielbłądzio pisze:Skaska 8O 8O 8O ?

Tak :D

No to czego chcesz więcej?
Przecie wypięknieć już bardziej nie mogłam :mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Wto cze 09, 2009 15:02

Buuu, znów kilka godzin korekt i tłumaczeń :roll: ...

Ale ja to przecież naprawdę bardzo lubię :D :dance: :dance2:

Wielbłądzio

Post » Wto cze 09, 2009 15:04

Wspieram Cię wirtualnie! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto cze 09, 2009 22:47

Zostałam okradziona :crying:
Tacka wędliny sojowej 15 dkg kosztuje prawie sześć złotych, toteż rzadko pozwalam sobie na takowy luksus. Dziś SOBIE pozwoliłam, mało tego, kupiłam też serek camembert z suszonymi morelami... Kupiłam, wróciłam do domu, otworzyłam opakowanie, zjadłam jeden plasterek... Po czym na moment wyszłam do małego pokoju. I to był mój duży błąd :twisted:
Bezczelne spasione wyleniałe żabsko na krzywych łapach, tucznik nienapasiony, pokraka, ścierwożerca... Okradł mnie :crying: Dobrał się do tej otwartej tacki, ponadgryzał prawie wszystkie plasterki, zżarł w sumie też z połowę, drugą pozostawiając mi (na pocieszenie?) w dosyć opłakanym stanie...
Trudno, obędę się, zjem camembert. Ale z Żabska wreszcie wyprodukuję ten smalec - miarka się przebrała !!!

Bidziunia zrobiła sobie ranę na karku :( Rozdrapała chyba jakiś strupek po zastrzykach... Przemyłam wodą utlenioną, zasypałam dermatolem - ale jak znam życie to do rana i tak rozdrapie znowu - a jak nie do rana, to jutro w dzień :roll:

Duńka znów nałykała się felixa bez gryzienia i właśnie obrzygała świeżo umytą podłogę w kuchni...

Skaranie boskie z tymi kotami, JAK JA NIENAWIDZĘ KOTÓW :twisted: !!!

Aha. Dziś odbyłam kolejną wyprawę w poszukiwaniu sandałków i kolejna zakończyła się fiaskiem :roll: Zanabyłam sobie co prawda śliczne fioletowe balerinki z kwiatkiem i śliczne fioletowe as well stringi w motylki... ale to przecież nie to samo co niezbędne mi do szczęścia eleganckie brązowe sandałki na obcasach, z odkrytymi palcami (żeby pokazywać winnoczerwone paznokcie, a jakże :wink: ), do sukienek...
Sytuacja robi się powoli niewesoła, bo zeszłoroczne prawie całkiem już się rozpadły - a do większości moich ciuchów nie pasują płaskie buty...
Ależ ja mam problemy :twisted:

Wielbłądzio

Post » Wto cze 09, 2009 23:03

Wielbłądzio pisze:Zostałam okradziona :crying:
Tacka wędliny sojowej 15 dkg kosztuje prawie sześć złotych, toteż rzadko pozwalam sobie na takowy luksus. Dziś SOBIE pozwoliłam, mało tego, kupiłam też serek camembert z suszonymi morelami... Kupiłam, wróciłam do domu, otworzyłam opakowanie, zjadłam jeden plasterek... Po czym na moment wyszłam do małego pokoju. I to był mój duży błąd :twisted:
Bezczelne spasione wyleniałe żabsko na krzywych łapach, tucznik nienapasiony, pokraka, ścierwożerca... Okradł mnie :crying: Dobrał się do tej otwartej tacki, ponadgryzał prawie wszystkie plasterki, zżarł w sumie też z połowę, drugą pozostawiając mi (na pocieszenie?) w dosyć opłakanym stanie...
Trudno, obędę się, zjem camembert. Ale z Żabska wreszcie wyprodukuję ten smalec - miarka się przebrała !!!

(..)

Eee...tam. U Dorci44 Kota nam oblizała z bitej śmietany każdy kawałek pysznego tortu. Martwiłyśmy się tylko, czy srania kot nie będzie miał :twisted: . A tort dojadłyśmy 8) .

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto cze 09, 2009 23:05

Ale on tę wędlinę pomemłał w okruchy i obślinił :roll:
Jasne, że co się dało, to uratowałam i zjadłam :oops:

Wielbłądzio

Post » Wto cze 09, 2009 23:19

Wielbłądzio pisze:Tacka wędliny sojowej 15 dkg kosztuje prawie sześć złotych, toteż rzadko pozwalam sobie na takowy luksus. Dziś SOBIE pozwoliłam, mało tego, kupiłam też serek camembert z suszonymi morelami...
8O
Znaczy się - kupiłaś oddzielnie camembert i oddzielnie morele, tak? :roll:
A wędlinkę sojową (mniaaam! :1luvu: ) i tak bym zjadła, po kocie się nie brzydzę 8)

Moje siostry zjadały jakieś zupki i przeciery, które ich dzieci wypluwały sobie na brody będąc jeszcze w wieku niemowlęcym - to dopiero było błeee... :|

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

[poprzednia][następna]