» Sob cze 06, 2009 22:01
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 22:02 Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
Dziś był pracowity dzień dwa razy zaliczyłam schronisko, 7 czarno-białych maluszków chyba 7-8 ty. cała banda czarno-biała została zabranych ze schroniska i pojechało do domku tymczasowego, dostałam sms-a maluszki już wykarmione i wykąpane w poniedziałek pojadą do weta , mam nadzieję, że niebawem domek tymczasowy odezwie się na forum.
Wieczorem pojechałam jeszcze raz po 3 miesięczne tygrysiatko, maluch o mało dziś nie stracił tam życia, zaplątał się w takie ustrojstwo ze sznurków i wisiał dosłownie na tylnej łapie ledwie go wyciągnęłyśmy w międzyczasie znów przywieźli dwa maluchy czarnuszka i dymnego, co miałam zrobić zabrałam kociaki już zapakowane do klatki, dałam jeść i pić. Na razie dam im spokój bo za dużo przeżyć jak na jeden dzień - a dwójka mniejsza dość wystaszona Nawet nie wiem jaka płeć
W schronisku została mamuśka tygryska z dwoma maluszkami tygrysiątkami i kotka dorosła ktoś ją oddał bo nie dogadywałą się z psem ludzie kotka dość miziasta.
Niestety kociaków jak widać przybywa dosłownie lawinowo
---------------------------------------------------------------------------------
i po to jest ten bazarek
ZAPRASZAM