Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-część 4.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 07, 2009 18:13

w sprawie Lucka to można tylko powiedzieć, że ma chłopak w sobie to coś. natomiast Limka wyraźnie podlizuje się chłopakom :cat3:
Obrazek
Tosia, Mela, Limka i BenekObrazek

mari-A

Od: Śro kwi 22, 2009 6:52

Post » Nie cze 07, 2009 20:21

Szkoda, że nie posiadłam umiejętności podlizywania się w takim stopniu jak Limka. :wink:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Nie cze 07, 2009 20:25 fotki

Mówcie co chcecię , ale zdjęcia Mirki- WSYSTKIE! - to po prostu miodzo!

egwusia

Od: Pt paź 10, 2008 15:17

Post » Nie cze 07, 2009 20:55

Zgadzam się, że u Mirki wszystkie koty są "miodzio" a zdjęcia to tylko potwierdzają. Byłam i mogę potwierdzić :D .
Obrazek

mari-A

Post » Pon cze 08, 2009 17:38

mirka_t pisze:Senny dzień i senne fotki.

Obrazek Limka Obrazek Kic Mić Obrazek Mini Obrazek Red Gizmo
Obrazek Chad Obrazek Munio Obrazek Daisy Obrazek Rysio
Obrazek Mała Obrazek Smużka Obrazek Płoszka Obrazek Benek, Mela

Ja też bym chciała umieć robić takie śliczne fotki. :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon cze 08, 2009 18:14

Weszłam sprawdzić jak tam wygląda glosowanie do Krak.. ale widzę że coś się porobiło :( . Mam nadzieję że pomimo tych zgrzytów wygrasz. Trzymam :ok: :ok: :ok: za Ciebie Mirko :)
Obrazek

mari-A

Post » Pon cze 08, 2009 18:51

rety jakie fotki i jakie napisyyyyyyyyyyyyyyyyyy :)))) :P
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pon cze 08, 2009 20:13

ja oczywiście też głosowałam na Mireczkę! :-)

monika Mojsak

Od: Śro paź 08, 2008 12:52

Post » Pon cze 08, 2009 21:02

Mirka prowadzi!!! Sprawdzałam dopiero co :)
Obrazek
Cinia i Tycia

Iśka

Od: Pt cze 25, 2004 20:55

Post » Wto cze 09, 2009 9:21

Wyścig do Krakvetu trwa!
czy jest coś niestosownego w tym, że ja dotychczasowa
podczytywaczka-sympatyczka zalogowałam się by poprzeć Mirkę?

Jamagda

Od: Wto cze 09, 2009 8:06

Post » Wto cze 09, 2009 9:31

Nie wiem co jest stosowne a co nie. Każde moje słowo napisane w wątku z ankietą jest odbieranie opacznie. Wychodzi na to, że mam siedzieć cicho. Nawet próba przedstawienia jak skromną pomoc do tej pory otrzymałam z forum została odczytana opacznie.

Gdy Fredziolina zaproponowała zgłoszenie mojej kandydatury byłam przeciwna. Wiedziałam, że w tym wypadku gra nie będzie czysta. Po raz pierwszy zaproponowano wznowienie głosowania. Chyba po raz pierwszy ujawniono, że krążył spam na danego kandydata choć kandydat nie miał o tym zielonego pojęcia. Wygląda na to, że były też insynuacje do nowych użytkowników na forum a Twoje konto Jamagda jest właśnie nowe.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Wto cze 09, 2009 10:16 Głosowanie

To nie powinno mieć znaczenia, że konto jest nowe. Podam może mój przykład. Wiele miesięcy zanim się zarejestrowałam czytałam forum i śledziłam poczynania Mirki tylko czytając. Nie czułam potrzeby wypowiadania się i takich osób jest sporo. Kibicuje Ci Mirko wielu ludzi i wielu anonimowych. Czy rejestrując się na potrzeby głosowania popełniają nietakt? Ja zarejestrowałam się dopiero wtedy, gdy chciałam się w jakiejś sprawie wypowiedzieć….Czy głosowanie to gorszy powód?
Nie sądzę!…Dlaczego głosy nowych zarejestrowanych mają być mniej godne uwagi niż tych zarejestrowanych wcześniej? Nie każdy ma swoje wątki na forum i nie każdy ma potrzebę rejestracji, na co dzień. Większość ludzi tylko czyta i kibicuje. Takie głosowanie to jeden z powodów, dla których powinni się zarejestrować. Nie zdziwiłabym się gdyby każda osoba, która wzięła od Ciebie kota lub poznała wcześniej Twoją działalność zarejestrowała się właśnie tylko po to żeby zagłosować. Osobie prywatnej trudno jest uzyskać takiego rodzaju wsparcie, dlatego właśnie życzę Ci wygranej z całego serca. Osoba spamująca też nie miała pewnie złych intencji, ale nie zrobiła tego zbyt mądrze, bo takie rzeczy trochę odstraszają, ale ktoś na forum mądrze napisał- gdyby nie ten spam wielu w ogóle nie wiedziałoby o tym głosowaniu. Wszystkich, którzy Cię znają – zachęcam wręcz ( bez agitacji:) do rejestracji i głosowania. Czas się ujawnić! Tej dziewczynie po prostu należy się ta wygrana!!! Pozdrawiam

Dorota_N

Od: Nie lut 17, 2008 22:08

Post » Wto cze 09, 2009 10:30

Cześć ! myślę że to nie ma znaczenia jak długo ktoś ma konto ( Ja też mam założone od niedawna na forum ale zaglądałam tam dużo wcześniej i podczytywałam co mi bylo potrzebne). Przy okazji glosowania wyszło tylko to że są nie jasno ustalane zasady. Mam nadzieję że ludzie się na siebie nie poobrażają bez względy na to kto wygra.
Mirko życzę Ci żebyś wygrała, bo napewno potrzebujesz wsparcia przy tak dużej ilości :kitty: ogonków w domku. Gdyby jednak coś nie wyszło, zgłaszaj się na nastepny miesiąc a napewno wszystko bedzie O.K. . Natomiast niepotrzebnym gadaniem wcale się nie przejmuj. Poza tym pamiętaj że to nie grzech gdy ktoś Cię popiera i za Tobą lobbuje, tak robią politycy i społecznicy przy okazji wszelkich wyborów. A to co teraz się dzieje to też tak jakby wybory . Małych nerwów i dużo uśmiechu, kocich całusków i baranków :D
Obrazek

mari-A

Post » Wto cze 09, 2009 13:11

Ja tak samo jak mari-A i Dorota_N :) Podczytywałam ten wątek juz dawno, dawno temu (ok. połowy 2006 roku). Nie czułam się na tyle kompetentna aby się wypowiadać. Dopiero jak poczytałam forum, jak pojęłam jak wspaniełe mogą być koty, a jeszcze wspanialsze osoby - osoby o niespotykanej wrażliwości na krzywdę kotów i przede wszystkim pomagające im kosztem swoich potrzeb, to czasem nieśmiało się wypowiadam na forum.

Mirko jesteśmy z Tobą, i cała rzesza ludzie Ciebie popierających na pewno Twoich słów na opak nie rozumie.

Wiem, ze ja niewiele robię, nie ratuję kotów, nie wspomagam finansowo, dlatego pisze rzadko, ale jestem.

Halls

Od: Sob lis 15, 2008 17:01

Post » Wto cze 09, 2009 14:02

Zagłosowałam. A bzdurnych kłótni nie czytam. Kto zna Mirke ten wie, a kto wątpi, niech pozna!
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

[poprzednia][następna]