Fibi, bądź szczęśliwa w nowym domku - już na zawsze Twoim własnym

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:Odpukaj!!!!!!
ewar pisze:Tej kotce należy się już godne życie.Ma dopiero dwa lata,a już musiała opuścić swój dom,groziło jej uśpienie,potem ta wstrętna klatka,groźba migracji na zapyziałą wieś,nieudana adopcja.Teoretycznie to powinna być totalnie wycofaną kotką,a jest miła i bardzo proludzka.Pozostanie chyba Fibi,prawda?Ona reaguje na nie.
aga_mats pisze:Tak imię Fibi zostanie. Kojarzy mi się z jedną z czarodziejek
Będziemy się starać aby było jej u nas jak najlepiej i było jak najmniej stresów.
Mój TŻ stwierdził że mam już bzika na punkcie Fibi.
bazylica pisze:Kociara82 pisze:widze, ze to okreslenie sie przyjeloNo to podrzucam perelke
bo czarna perła jest bardzo wyjątkowa![]()
![]()
aga_mats pisze:Jak tylko się zaprzyjaźnią to będą razem wyglądać jak Yin i Yang.
jeju....ewar pisze:Tej kotce należy się już godne życie.Ma dopiero dwa lata,a już musiała opuścić swój dom,groziło jej uśpienie,potem ta wstrętna klatka,groźba migracji na zapyziałą wieś,nieudana adopcja.Teoretycznie to powinna być totalnie wycofaną kotką,a jest miła i bardzo proludzka.Pozostanie chyba Fibi,prawda?Ona reaguje na nie.
hehehebazylica pisze:aga_mats pisze:Tak imię Fibi zostanie. Kojarzy mi się z jedną z czarodziejek
Będziemy się starać aby było jej u nas jak najlepiej i było jak najmniej stresów.
Mój TŻ stwierdził że mam już bzika na punkcie Fibi.
dobry bzik nie jest zły
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 79 gości