Biało-sreb. Felicjan - w ds, będzie dokocenie? Będzie! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt cze 05, 2009 7:55

andorka pisze:Inga, a może Feluś przygłuchy? Może nie słyszał, że nowy domek czeka? :wink:
Jak w końcu dosłyszał, to postanowił wyzdrowieć :D

:lol: :lol: :lol:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Sob cze 06, 2009 6:02

Felek pakujesz plecaczek? :)
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Pon cze 08, 2009 7:55

goska_bs pisze:Felek pakujesz plecaczek? :)

Felek został wczoraj zawieziony do CoolCaty, dostał furii na stole, warczał, prychał i pacnął mnie tak, że Ania nakleiła mi 12 cm plaster na dłoń ;) - a wszystko to na oczach nowego, nieźle wystraszonego, domku :roll:
miałam już wizję powrotu z kotem, no bo obiecywałam przytulankę, a daję potwora jakiegoś, ale domek dzielnie zapakował Felka i odjechał w siną dal, czyli jakieś 100 metrów od Pisiokotka :lol:
Ciekawe, czy udało im się wepchnąć w Felusia ostatnie dwie tabletki, co to miał je dostać wieczorem? ;)

Jakoś nie mogłam wyjść z gabinetu, zaglądałam co chwila do transporterka, gadałam z domkiem... w końcu CoolCaty stwierdziła głośno: "weź daj w końcu ludziom tego kota" :oops: dałam, poszli... wracaliśmy do domu i tak gadaliśmy z TŻ-tem. Znaczy ja zadawałam retoryczne pytania (ale dobrze mu będzie? dobry domek mu się trafił, prawda? będą go kochać i przytulać? ) , a on cierpliwie mówił: "tak, tak" - niczym Basia z reklamy Ery :roll:

Pojechał Felutek, chlip, chlip. Szczęśliwego życia, Sreberko moje.

czy pocieszenie może być czarne? Może 8)

Georg-inia

Post » Pon cze 08, 2009 8:01

Georg-inia pisze:
goska_bs pisze:Felek pakujesz plecaczek? :)

Felek został wczoraj zawieziony do CoolCaty, dostał furii na stole, warczał, prychał i pacnął mnie tak, że Ania nakleiła mi 12 cm plaster na dłoń ;) - a wszystko to na oczach nowego, nieźle wystraszonego, domku :roll:
miałam już wizję powrotu z kotem, no bo obiecywałam przytulankę, a daję potwora jakiegoś, ale domek dzielnie zapakował Felka i odjechał w siną dal, czyli jakieś 100 metrów od Pisiokotka :lol:
Ciekawe, czy udało im się wepchnąć w Felusia ostatnie dwie tabletki, co to miał je dostać wieczorem? ;)

Jakoś nie mogłam wyjść z gabinetu, zaglądałam co chwila do transporterka, gadałam z domkiem... w końcu CoolCaty stwierdziła głośno: "weź daj w końcu ludziom tego kota" :oops: dałam, poszli... wracaliśmy do domu i tak gadaliśmy z TŻ-tem. Znaczy ja zadawałam retoryczne pytania (ale dobrze mu będzie? dobry domek mu się trafił, prawda? będą go kochać i przytulać? ) , a on cierpliwie mówił: "tak, tak" - niczym Basia z reklamy Ery :roll:

Pojechał Felutek, chlip, chlip. Szczęśliwego życia, Sreberko moje.

czy pocieszenie może być czarne? Może 8)

More information please :twisted: :twisted: :twisted:

Felusiu wszystkiego najjjjjjjjjjj w nowym domku :D
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon cze 08, 2009 8:05

Georg-inia pisze: ale domek dzielnie zapakował Felka i odjechał w siną dal, czyli jakieś 100 metrów od Pisiokotka :lol:

O, to jakby co, to na wizytę poadopcyjną możemy do nich wpaść z TŻ-em. Sprawdzimy, czy u kotecka wszystko w porząsiu :twisted:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon cze 08, 2009 8:16

Felusiu dużo, dużo dobrych chwil w nowym domku!! :D

Inga ale dobry domek mu się trafił? :D

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Pon cze 08, 2009 8:27

Malati pisze:Inga ale dobry domek mu się trafił? :D

:evil: ;)

na pewno, TŻ sam wybierał :D

Magdaradek, przeca Ty dobrze wiesz, co. :P nie wiem, czy zakładać wątek, czy jak... może poczekam, aż normalne imiona się wymyślą :roll: ;)

Georg-inia

Post » Pon cze 08, 2009 8:33

heheheh........no wiesz co - a tamte imiona to złe? U mnie imię siostruni zostało, bo jest zarąbiste i pasuje jak ulał :)
zakładaj wonta :) imiona późńiej :)
Obrazek

magdaradek

Post » Pon cze 08, 2009 13:45

Ledwo FEluś spakował manatki
a już się coś czarrrrnego zalęgło chyba? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto cze 09, 2009 7:26

"Jest naprawdę świetnym kotem :) Bardzo szybko się zaaklimatyzował,a dziś łobuzował cały dzień. W nocy trochę marudził, ale ogólnie naprawdę dobrze wszystko zniósł.. Ma apetyt, chce się bawić, jest dobrze."

takiego smsa dostałam wczoraj wieczorem, więc chyba Felutek znalazł własne miejsce na ziemi :)

Georg-inia

Post » Wto cze 09, 2009 7:51

Georg-inia pisze:"Jest naprawdę świetnym kotem :) Bardzo szybko się zaaklimatyzował,a dziś łobuzował cały dzień. W nocy trochę marudził, ale ogólnie naprawdę dobrze wszystko zniósł.. Ma apetyt, chce się bawić, jest dobrze."

takiego smsa dostałam wczoraj wieczorem, więc chyba Felutek znalazł własne miejsce na ziemi :)

lubię takie wieści z nowych domków :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Czw cze 11, 2009 16:05

Oj a ja z tego wszystkiego przegapiłam fakt że Feluś pojechał.

Wszystkiego najlepszego w nowym domku kocie.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro wrz 16, 2009 18:40 Re: Biało-sreb. Felicjan - pojechał do domu :)

Mineło już prawie 4 miesiące odkąd zaadoptowaliśmy Felka chciałam więc napisać kilka słówek :D Kocio ma się świetnie, szybko wykurował się z przeziębienia i przytył.Okazało się też, że jest trójkolorowy.Jak tylko poprawiła mu się sierść pojawił się trzeci brązowawy kolor i ....cętki :D Humor mu dopisuje i rozrabiaka z niego straszny ale i tak jest już ukochanym kociakiem moich rodziców no i naszych oczywiście :!: Jak tylko będę miała okazję to wkleje parę zdjęc Felka z jego domowych rozbojow :lol:

Kamisola

Od: Śro cze 10, 2009 20:04

Post » Śro wrz 16, 2009 18:48 Re: Biało-sreb. Felicjan - pojechał do domu :)

ooo, domek Felka :D jak się cieszę :)

utył? porósł sierścią? no to super! :D mam nadzieję, że już nie choruje, co?

i czekam na zdjęcia :ok:

Georg-inia

Post » Śro wrz 16, 2009 18:52 Re: Biało-sreb. Felicjan - wieści z domku :)))

Felicjan trikolorek, nononono!!!! Ależ on musi teraz pięknei wyglądać!!!! :D
Obrazek

magdaradek

[poprzednia][następna]