Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:Jeny!!!!To jest taka kicia,że na pewno się przyzwyczai do kawalerkiKicia_ może z Tobą pojechać we wtorek na testy z Wilczką, ale musicie je sfinansować, bo nasza kasa pusta
Mam nadzieję,że będzie dobrze
Ale się cieszę
Mruczeńka1981 pisze:oki!!Musicie się już dogadać z Kicią_ koordynatorkąAle bardzo się cieszę i na pewno uda się wszystko zorganizować
Kicia_ pisze:Co za wspaniałe wiadomości!
To ja proponuję zrobić testy w przyszłym tygodniu, w dniu, w którym moglibyście zabrać ją juz do siebie. Mogę to załatwić przed południem, a na odbiór umówimy się w dogodnym dla was terminie, choć najlepiej byłoby to załatwić w godzinach pracy schroniska.
JaEwka pisze:Kicia_ pisze:Co za wspaniałe wiadomości!
To ja proponuję zrobić testy w przyszłym tygodniu, w dniu, w którym moglibyście zabrać ją juz do siebie. Mogę to załatwić przed południem, a na odbiór umówimy się w dogodnym dla was terminie, choć najlepiej byłoby to załatwić w godzinach pracy schroniska.
Napisałam pwpostaram sie jak najszybciej podac dzien zabrania kotki
Kicia_ pisze:JaEwka pisze:Kicia_ pisze:Co za wspaniałe wiadomości!
Napisałam pwpostaram sie jak najszybciej podac dzien zabrania kotki
Nie ma problemu, do końca czerwca powinnam siedzieć w domu, więc chętnie pomogę wszystko pozałatwiać.
isollde pisze:moze i szylkreci wreszcie się poszczęści![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości