Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Dziewczyny Bardzo potrzebujemy mokrej karmy dla maluszków i piasku. Bardzo dużo tego idzie. Jesli Ktoś moze nam jakoś pomóc, będziemy niewymownie wdzięczni.
iza71koty pisze:Podjade jak bedzie wiadomo co i jak ale nie moge w porach karmienia. Trzeba to jakoś ustawić. Zmien tytuł. napisz "Koci Dramat w Szczecinie- Pomoc potrzebna"Zmien tez w pierwszym poscie i napisz na co zbieramy. Ze potrzebne środki na zakup piasku i karmy dla ewakuowanych kociaków.
Agiis-s nie przyjeżdzaj do mnie sama napisz to podanie.Podpisz moim imieniem i nazwiskiem. To nie ma wielkiego znaczenia. Ja nie jestem w stanie. Wrócilam mokra, głodna z gorączką. Nawet nie wiem gdzie szukać papieru. Przykro mi. Muszę coś wziasć i się polożyc.Bo jutro rano nie wstanę i nie pojadę po rybe. Nie wiem czy wogóle wstane.Ja moge narazie wziąść do siebie dwie klatki. Na więcej nie mam miejsca na strychu.Jeśli mozesz to zabierz tą resztę klatek do siebie narazie do piwnicy.Masz miejsce?U mnie niech bedą narazie dwie jakbym wytropiła karmiąca kotkę wcześniej sama.Prawdopodobnie dwie lub trzy klatki pojda do Karmicielki, jeśli sie z nia dogadam jutro.Więc i tak trzeba je tam zawieść a ja nie mam auta.Muszę sie położyć. Przepraszam.Trzeba napisac że klatki na dłuższy okres bo nie wiemy kiedy oni ruszą. Moze być 2 lub 3 miesiące.Trzeba zapytać czy jakby sie cos przedłużyło to mozna tam podjechać i zrobic poprawkę na podaniu.agiis-s pisze:iza71koty pisze:Podjade jak bedzie wiadomo co i jak ale nie moge w porach karmienia. Trzeba to jakoś ustawić. Zmien tytuł. napisz "Koci Dramat w Szczecinie- Pomoc potrzebna"Zmien tez w pierwszym poscie i napisz na co zbieramy. Ze potrzebne środki na zakup piasku i karmy dla ewakuowanych kociaków.
odbieram klatki jutro ok godz 18.00 po pracy
rano mogę odebrać podanie od pani Izy
nie wiem gdzie mam te klatki przywieźć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wojtek i 38 gości