Klub Kotów Kundelkowych. Okruszek dla Ani C :) (s 19)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 03, 2009 22:31

:1luvu: :love: :1luvu: NAJPIĘKNIEJSZY....
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Czw cze 04, 2009 21:58

Wcale się Ciociu Pixie nie dziwię Twojemu zauroczeniu, bo i ja mam do niego wyjątkową słabość :oops: Ciągle nie mogę się nadziwić tym ludziom, co się na nim nie poznali i nie porwali go ze schroniska...

Ale gdybyś bardzo chciała, to mam w domu klonika, tylko bardziej w czerni- jak Omar Shariff 20 lat wcześniej :wink: Tez sie jakoś nikt na nim nie chce poznać
Oto Dali: Obrazek

A w Kundelku są same NAJPIĘKNIEJSZE:

Obrazek najpiękniejsza Zuzanka

Obrazek najpiękniejsza Klementynka

Obrazek najpiękniejsza Gryzelda

Obrazek najpiękniejsza Maciejka

Obrazek najpiękniejsza Syrenka

Obrazek najpiękniejszy Baca

Obrazek najpiękniejszy Fikus

Obrazek Obrazek ... i Benio

Obrazek najpiękniejszy Maciuś

Obrazek i jeszcze raz Pazurek

Obrazek najpiękniejszy Wrzesiek

Obrazek przystojniaki Maciuś i Pazurek

Obrazek najlepszy Mecenas na świecie

... nie wspominając juz o Weciu, Ananasie Cekinie i paru innych.
A Cudom ze żlobka i z przedszkola założę osobne wątki, bo z dużo by było tych Cudów na 1.
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Pt cze 05, 2009 8:28

Tak, ja wiem, że podkarpackie kundelkowe są najpiękniejsze.
I najwspanialsze miziaki do tego.
I ja bym może i "chciała" ale nikczemna powierzchnia lokalu, w którym przyszło mi egzystować nie pozwala na porywy serca.
Chyba, że razem ze swoim Towarzystwem przeprowadzę się do...Kundelka :wink:
Terenu wokoło sporo - mogłabym postawić sobie jakąś budkę na zimę.
Tylko do pracy miałabym daleko...
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pt cze 05, 2009 9:00

Ba! Najpiękniejsze a jakie inteligentne! Dobrze wychowane, jak tylko ktos wejdzie do biegna sie przywitać.
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Pt cze 05, 2009 10:17

pixie65 pisze:Chyba, że razem ze swoim Towarzystwem przeprowadzę się do...Kundelka

Ja bym najchętniej zrobiła to samo ale wtedy dopiero bym miała daleko do pracy :lol:
Obrazek
"Nie miłosierdzie a sprawiedliwość jesteśmy winni zwierzętom"

ania c

Od: Czw lis 24, 2005 12:56

Post » Pt cze 05, 2009 14:31

ania c pisze:
pixie65 pisze:Chyba, że razem ze swoim Towarzystwem przeprowadzę się do...Kundelka

Ja bym najchętniej zrobiła to samo ale wtedy dopiero bym miała daleko do pracy :lol:

:lol:
No..... ciut daleko, ale.... lotnisko pod Rz-wem mamy i klub spadochroniarski :lol:

A co do przeprowadzki to... sama się zastanawiam, czy nie spakować swojej kociej rodzinki i nie podrzucić do Kundelka na.... wczasy pod czereśnią :D

Ba! Najpiękniejsze a jakie inteligentne! Dobrze wychowane

Tia... A jakie uczone! Szczególnie ornitologia je interesuje:;

Obrazek
"A co to za wróblowaty tam na krzaczku przysiadł??? Upierzenie jakie ciekawe ma...."
Obrazek

agnes_czy

Post » Pt cze 05, 2009 15:50

agnes_czy pisze:Obrazek najpiękniejsza Gryzelda

Ona jest nie tylko najpiękniejsza, ale wręcz zjawiskowa!

Lisabeth

Od: Śro wrz 21, 2005 20:24

Post » Sob cze 06, 2009 13:19

o Paluch :kotek: kochany uwielbia sie miziać :1luvu:

KiTeK-Paulina-94

Od: Sob cze 06, 2009 13:09

Post » Sob cze 06, 2009 13:25

mam nadzieje ze mi kotki wybacza ze u nich dawno nie bylam :oops: ale od kad jest to nowe pomieszczenie dla nich zrobione tam nie chodze w srode sie musze wybrac :twisted:

KiTeK-Paulina-94

Od: Sob cze 06, 2009 13:09

Post » Sob cze 13, 2009 7:29

Bardzo proszę o wymizianie kociastych ode mnie, ja dzisiaj nie mogę przyjść :cry:

anna_s

Od: Sob kwi 25, 2009 8:29

Post » Czw cze 25, 2009 10:09

Ja ze względu na maluszki na DT znów mam zakaz wstępu na jakiś czas, ale wiem, że kociostan w Kundelku osiągnął stan alarmowy!!! Kompletny zastój w adopcjach, a w ostatnich dniach strasznie sypnęło kociątkami :roll:
Mieliśmy nadzieję, że szeroko zakrojona akcja sterylkowa i promująca sterylki przyniesie widoczne efekty, ale, jak widać, ciągle jest pełno takich miejsc, gdzie koty rozmnażają się bez kontroli, albo, co jeszcze gorsze, pod "czułą kontrolą" pseudomiłośników, współczesnych "Rejtanów w sprawie kotów nienarodzonych, ba- nawet jeszcze niepoczętych", którzy wykrzykują pod adresem wolontariuszy chętnych do wyłapania niewybredne epitety, z mordercą włącznie, i deklaracje, ze na teren jego posesji to tylko po jego trupie!!!! (bardzo brzydkim zresztą i w podartych majtkach :twisted: )
Obrazek

agnes_czy

Post » Sob cze 27, 2009 8:00

A co powiecie na tekst "Rejtanów": sterylka nie, niech koty mają jakąś przyjemnośc w życiu :!: :evil:

anna_s

Post » Sob cze 27, 2009 23:19

anna_s pisze:A co powiecie na tekst "Rejtanów": sterylka nie, niech koty mają jakąś przyjemnośc w życiu :!: :evil:

W takiej sytuacji trudno jest cokolwiek powiedzieć, nie przekraczając granicy kultury słowa :twisted: Tym bardziej, gdy od tkich Rejtanów zabieramy kociątka z zaklejonymi ropą oczkami, swiadomi, że to są i tak te najsilniejsze, które przeżyły.
Alarm :!: :!: :!: :!:
W schronisku mamy już 58 kociątek, z moimi 7 cukiereczkami na tymczasie 65
.

Bardzo potrzebujemy domów, choćby tymczasowych :!: :!: :!: niestety, wchodzą w grę tylko z Rzeszowa lub okolic.
Chętnie też zaadoptujemy dobrą karmę dla kocich niemowląt i dzieci, legowiska, miseczki, środki pielęgnacyjne, słowem wszystko, co pozwoli stworzyć im możliwe warunki dorastania.
Bardzo przydałoby się wsparcie finansowe, bo to 60 szczepień, nie mówiąc już o leczeniu. A to pewnie ... końca nie widać.... nie widać,... nie widać...
Obrazek

agnes_czy

Post » Nie cze 28, 2009 6:58

Na początku lipca (znaczy po wypłacie :oops: ) coś tam wyślę. W formie pieniężnej.

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

Post » Nie cze 28, 2009 20:03

U mnie brak miejsca, ale mogę pomóc w transporcie gdyby ktoś się zdecydował

anna_s

[poprzednia][następna]