Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:Tak bym chciała, żeby kicia znalazła dobry dom...
Kicia_ pisze:CoToMa pisze:Tak bym chciała, żeby kicia znalazła dobry dom...
Też bym bardzo chciała. Od początku wpadła mi w oko, ale jakoś nie dała do siebie podejść. Dopiero po dłuższym czasie udało mi się zdobyć jej zaufanie. Chyba sporo w życiu przeszła, bo jest bardzo wycofana i nie wygląda na szczęśliwą w miejscu, w którym się znajduje.
Mruczeńka1981 pisze:Kicia_ pisze:CoToMa pisze:Tak bym chciała, żeby kicia znalazła dobry dom...
Też bym bardzo chciała. Od początku wpadła mi w oko, ale jakoś nie dała do siebie podejść. Dopiero po dłuższym czasie udało mi się zdobyć jej zaufanie. Chyba sporo w życiu przeszła, bo jest bardzo wycofana i nie wygląda na szczęśliwą w miejscu, w którym się znajduje.![]()
JaEwka pisze:Mruczeńka1981 pisze:Kicia_ pisze:CoToMa pisze:Tak bym chciała, żeby kicia znalazła dobry dom...
Też bym bardzo chciała. Od początku wpadła mi w oko, ale jakoś nie dała do siebie podejść. Dopiero po dłuższym czasie udało mi się zdobyć jej zaufanie. Chyba sporo w życiu przeszła, bo jest bardzo wycofana i nie wygląda na szczęśliwą w miejscu, w którym się znajduje.![]()
No wiec mam dobra wiadomość...otóż chciałabym przygarnac Wilczke jednak najpierw chcialibysmy zrobic badania krwi i sie dowiedziec czy jest wolna od FIV i FELV (badania opłacimy) poniewaz gdy juz sie do nas i do nowej sytuacji przyzwyczai to bedziemy ja zabierac na weekendy do moich rodzicow gdzie jest juz kot. Razem z Tż mieszkamy w kawalerce wiec mamy nadzieje ze takie mieszkanko by jej odpowiadalo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], zuza i 41 gości