Po metkach to naprawdę, ledwo noszone

kimi1 pisze:Sprzedam stanik 30(65)DD, Marks&Spencer, stan idealny, obcinalam tylko ramiaczka, bo byly za dlugie, ale nawet calkiem poprawnie to wyszloKolor sliwkowy, w niebieskie kropki. Balkonik. Zdjecia i wymiary jutro.
Wymiary:
glebokosc miski - 22 cm
dlugosc obwodu - 63 cm
dlugosc obwodu naciagnietego - 79 cm
Szerokosc U - 14 cm
szerokosc UU - 29 cm
mostek - 7 cm
shira3 pisze:Hej zainteresował mnie ten wątekPowiedzcie mi tylko dziewczyny bo ja się nie spotkałam z taką rozmiarówką typu "28(60)F". To jak ja mam 85 pod biustem i misczkę DD to jaki to rozmiar na waszą modłę?
shira3 pisze:Hej zainteresował mnie ten wątekPowiedzcie mi tylko dziewczyny bo ja się nie spotkałam z taką rozmiarówką typu "28(60)F". To jak ja mam 85 pod biustem i misczkę DD to jaki to rozmiar na waszą modłę?
sibia pisze:Warszawo, mam w domu 4 staniki z Krakowa, od kassi. Staniki od Kasi są najlepsze, wiem, bo testowałam, właśnie rozpaczam, że nam się kompletnie rozmiary pozmieniały i rozjechały, bo miałam tajny plan już zawsze kupować staniki tylko od niej.
Jeden to ta piękna czerwona Antośka z poprzedniej strony, trzy to Curvy Kate emily (chyba, Kasia?). Beżowy, błekitny i czarny. Rozmiar 32G. Moim zdaniem ledwo noszone.
Za duże![]()
Zanim odeślę, pragnie ktoś zmierzyć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość