Odpowiedź: BIORĘ!!! W końcu moje marzenie: chciałam mieć trikolorkę lub szylkretkę
Ostatecznie około godziny 19ej pojawiło się w moim domu całe towarzystwo: Fiona z trzema osobami oddającymi pod moją opiekę SZYLKRETKĘ i jej 4 maluchy
SAVANAH - bo takie dałam koteczce imię z racji ubarwienia oraz ciepła od niej bijącego
Sami zresztą oceńcie:

Savanah najchętniej nie odklejałaby się od człowieka
i nie uwierzę, że człowiekowi by to przeszkadzało, bo ta kruszyna jest taka milusia, że trudno od niej odejść Maluszki dopiero zaczynają otwierać oczęta. Cudne "baleroniki" - jak mówili o nich Państwo, którzy się nimi do tej pory opiekowali
SHILA (2-tygodniowa, prawie 2-miesięczna i prawie 3-miesięczna)
Shila to inicjatorka wszelkich zabaw! Rozrusza każdego kota - do szaleństw potrafi zachęcić nawet mamę

SAMBA (2-tygodniowa, prawie 2-miesięczna i prawie 3-miesięczna)
Samba to sama słodycz

SHAGGY (2-tygodniowy i prawie 2-miesięczny)
Shaggy zamieszkał w Krakowie

SPAYKI (2-tygodniowy i prawie 2-miesięczny)
Spayki zamieszkał w Kielcach

I wszystkie razem (2-tygodniowe i 2-miesięczne):

Cała rodzinka zostanie u mnie na DT - do czasu odkarmienia i zsocjalizowania maleńtasów. Później dla całej piątki szukamy wspaniałych domków!
Więcei informacji oraz kontakt w sprawie adopcji
smoczyca3g@gmail.com
tel. 609689529
gg 2592596
lub
fiona.22@wp.pl
tel 668859676
gg 1847479
Z OSTATNIEJ CHWILI:
1. Mamy sprawdzony domek w Kielcach dla Spaykiego:) Jak tylko pozbędziemy się robali - chłopak powędruje do Yokade

2009-07-23: jutro oddajemy Spaykusia - nowi Duzi nie mogą się doczekać
2. Czekamy na sprawdzenie domku dla Shaggy'ego w Krakowie (buuu, daleko
2009-07-23:Domek już sprawdzony
3. 2009-07-28: Shaggy już w nowym domku w Krakowie

4. 2009-09-09: Wspaniała wiadomość! Domek w Rudzie Śląskiej, początkowo zainteresowany tylko Shilą, zdecydował się na adopcję obu siostrzyczek!!!
2009-09-12: Shila i Samba już w nowym domku!!!
5. Na adopcję czeka już tylko Savanah

TUTAJ CIĄG DALSZY HISTORII SAVANAH