A Penelopka- oaza spokoju i dostojności.
Myślę, że dobrze się stało, że masz dwa przeciwstawieństwa kocie. Jeden zwichrowałby ci pojęcie na temat kotów, nie?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaybeXX pisze:Myślę, że dobrze się stało, że masz dwa przeciwstawieństwa kocie. Jeden zwichrowałby ci pojęcie na temat kotów, nie?
serotoninka pisze:Zdjęliśmy Penelopie kaftanik. Wydawało się, że jej nie przeszkadza zupełnie, chodziła w nim grzecznie, spokojnie. Ale po zdjęciu... inny kot! Kot wulkan energii! Jak nie ona zupełnieBiega za Enterem, skacze na niego, skacze po fotelach
Tak jakby cała energia, której nie wykorzystywała przez ostatnie dni teraz się miała z niej uwolnić! No i musi oddać Enterowi, za te wszystkie zaczepki z okresu, w którym była skrępowana! No i Enter też jakoś inaczej się zachowuje, tzn. tak jak kiedyś. Kotki bawią się, a nie biją. Tzn. bijać się bawią, ale nie ma w tym agresji, fukania. Jest super!
serotoninka pisze:Rana Penelopy wygląda ładnie. Chyba. Bo w sumie to nie wiem jak powinna wyglądać. Jest sucha, zabliźniona, al jednak taka gruba, wypukła. To dobrze? Tak ma być? Na zdjęcie szwów udamy się w poniedziałek.
Tak powinna wyglądać. Moja nie miała kaftanika (ba, nawet nie używała kołnierza, bo nikt mi nie powiedział, że go należy przyciąć więc stwierdziłam po prostu że sprzedali mi za duży (nie od razu trafia się na miau.pl)). Obserwowałam więc ranę cały czas - woziłam kotkę ze sobą wszędzie (nawet płynęła ze mną tramwajem wodnymserotoninka pisze:f Bo w sumie to nie wiem jak powinna wyglądać. Jest sucha, zabliźniona, al jednak taka gruba, wypukła.
serotoninka pisze:Szwy zdjęte - brzuszek ładnie zagojony, wszystko ok! Penelopka została określona najgrzeczniejszym kotem świata - ułożyła się na boczku i spokojnie, bez cienia sprzeciwu pozwoliła sobie wyciągać supełki. Cudo moje kochane! Żeby tylko nie bała się tak bardzo wszystkiego - cała drżała bidulka jak zwykle u weta. No ale teraz miejmy nadzieję spokój z wyjzdami na Białobrzeską, oby na jak najdłużej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 1281 gości