Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:Tyle że jeszcze nie robiła kupy od wczoraj a je dużo i jeżeli znowu wykona superprodukcję to sie może okazać że waży 290![]()
Zeby już miała ze 6 tygodni to byłabym spokojniejsza. A Helenka ile waży?
maaaagda pisze:majencja pisze:Tyle że jeszcze nie robiła kupy od wczoraj a je dużo i jeżeli znowu wykona superprodukcję to sie może okazać że waży 290![]()
Zeby już miała ze 6 tygodni to byłabym spokojniejsza. A Helenka ile waży?
Jak się urodziła ważyła 92g, a jej brat 98g.
Od wtorku zaczęłam dawać jej wodę z wołowinką, czasami żółtko. Połowędawki mleczka.
W zeszły czwartek miała 328g, wtedy zaczła się poprawiać wyraźnie, teraz ma 424g (przed jedzonkiem rano), a jej brat 606g, więc nadal jest duża dysproporcja.
Ta Convalescence support musi być bardzo smakowita, czy Helenka jest taka głodna, bo strasznie drapie i uderza łapkami jak ją je. Wołowinkę z wodą ssie spokojnie, nie szaleje. Już sama nie wiem, jakie wnioski z tego wyciągnąć...Qpcia nie jest idealna, ale mała przybiera szybko.
majencja pisze:A to wielgachna kota! Wrzuć jakieś zdjątkoChętnie oglądniemy kota z niebieską krwią
maaaagda pisze:/../Nie zgłębiłam jeszcze tajników wiedzy (ha!ha!) jak tu umieszczać fotki. Mogę przesłać na maila, ale takiego nie na forum, bo tam też nie nauczyłam się wstawiać fotek. Chyba, że gdzieś jest "instrukcja obsługi", którą nawet ... była nauczycieka chemii zrozumie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 59 gości