Niech się ten Tygrys tak nie wygłupiaKicia_ pisze:Dzisiejszy dzień przyniósł kilka incydentów. Tygrys zaczepia psa, wali go łapą i zdecydowanie daje znać, że tego gatunku to on nie lubi. Zobaczymy, co będzie dalej.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Niech się ten Tygrys tak nie wygłupiaKicia_ pisze:Dzisiejszy dzień przyniósł kilka incydentów. Tygrys zaczepia psa, wali go łapą i zdecydowanie daje znać, że tego gatunku to on nie lubi. Zobaczymy, co będzie dalej.
malgosiab pisze:trochę nie pisałam, bo miałam takie różne.
Cieszę się, że jest dobrze![]()
Nie mamy żadnego psa, więc niechęć do tego gatunku w niczym nie przeszkadza
Kicia_ pisze:malgosiab pisze:trochę nie pisałam, bo miałam takie różne.
Cieszę się, że jest dobrze![]()
Nie mamy żadnego psa, więc niechęć do tego gatunku w niczym nie przeszkadza
O, rany, tzn, że ja coś namieszałam, bo byłam przekonana, że macie małego pieska. Ale numer! Czyli wszystkie przeszkody pokonane. Szukamy transportu do Warszawy
_leśna_ pisze:Jak to nie ma psa ? Ja się dowiedziałam że ma tam być pies i P Ania tez o tym wie dlatego nie chciała sie zgodzić i dlatego rozmawiałam z p Ania nt. wzięcia Tygrysa do siebie i zobaczenia jak tygrys się zachowuje po 1 w mieszkaniu po 2 z psami hm hm ??
heh
Kicia poczekaj - nie rozpędzaj się tak z transoprtem bo nie łatwo teraz będzie wytłumaczyć że JEDNAK tam psa nie ma
eh
_leśna_ pisze:Kicia mi o psie powiedziała w realu...
Kicia dam ci znać w poniedziałek co i jak w takim razie
_leśna_ pisze:Nikt nie napisał że nie ma
I jeszcze tak naprawdę nie wiadomo więc nie ma co się cieszyć bo wszystko okaże sie w po nie dzia łek
Użytkownicy przeglądający ten dział: MIKI03, muza_51, sadnessofheart i 224 gości