ZaFrędzlonej Pomponlandii cz. 4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 04, 2009 12:00

Jak maluszek osraluszek?
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw cze 04, 2009 13:47

Borówa ma wolę życia, to nie jest zwykła mała Borówka, tylko mega Borówa - imię zobowiązuje:)
I wiadomo, że forumowe kciuki cuda potrafią:)

U mnie też taka pogoda, że się pociąć można suchą bułką lub grahamką z masłem;/

I gratulacje 20 zł:)
Najlepszego przyjaciela poznasz po mruczeniu
Grysek Gizmo 2w1

Mistelle

Od: Wto wrz 30, 2008 19:30

Post » Czw cze 04, 2009 14:01

zimno i pada, pogoda do d... :evil: jem właśnie czereśnie :D poniewaz pracuję na wsi, dzieci kochane moje przynoszą mi czasem coś z ogródka :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Czw cze 04, 2009 14:49

Mam wrażenie że zzoplus mimo wszystko się wymigał- bo ja też dostałam maila ze jak zamówię to dostane rabat 20 zł :twisted:
A Borówa - jest po depilacji :D Pojechałam jej zrobić na wszelki wypadek usg brzuszka, no to ja do łysa wygolili. Leży teraz obrażona lekko na mnie. APrzy okazji Tosiek kuleje no to mówie chirurg oglądnie. Zadzwoniłam o 14.00 i usłyszałam -o tej porze pani dzwoni, trzeba było rano. No to ja na to po pierwsze rano to normalnie pracuję/ chociaz dzis mam urlop/ ale nie moja wina że zwierzak coś sobie zrobił w łape teraz.No wie pani - ludzie po tygodniu czekają na usg czy zdjęcie a pani by tak od razu chciała. No opad szczeny :evil: Całkiem im się w główce porobiło naszym wetom , temu jeżdżę do Bielska ale pomysśałam zdjęcie czy usg to zrobię na miejscu bo szkoda czasu
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw cze 04, 2009 15:05

Ja tez dostała maila od zooplusa z obietnicą upustu 20zł jak zamówię za 250zł.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw cze 04, 2009 15:07

Łeee, to zooplus taki fajny jednak nie jest.
Grysek Gizmo 2w1

Mistelle

Post » Czw cze 04, 2009 15:55

maila z rabatem przy zamówieniu od 250 zł to i ja dziś dostałam, a tego z przeprosinami i kodem do rabatu na następne zakupy dostałam wczoraj i to coś zupełnie innego. inny kod i odliczą mi to od każdych zakupów bez względu na cenę. czy wy mnie macie za takiego głupka, że się nie zorientuje co jest ogólną promocją, a co rekompensatą? :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Czw cze 04, 2009 16:00

Aaaa to co innego. Niech żyje zooplus. To ja chyba tez rozwalę jaką saszetkę :D
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw cze 04, 2009 16:04

lepiej nie, smród jest porażający. 2 razy myłam pozostałe saszetki i miałam wrażenie, że sama już tym śmierdze :lol:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Czw cze 04, 2009 17:37

Miłe panie właśnie dostała potwierdzenie rezerwacji moich wczasów. :D Już się martwiłam, ale okazało się, że ludzie po prostu wyjechali służbowo i nie mieli dostępu do netu, ani możliwości odebrania telefonu. Najważniejsze, że wszystko jest ok. :D Już sie nie moge doczekać! 8) Pogoda jest po prostu skandaliczna, zimno, mokro, jesień późna za oknem. W mieszkaniu tez zimno, no koszmar. Ale mam nadzieję, że wszystkie zimne dni przypadną na czerwiec, a za to lipiec bedzie pogodny upalny i piękny 8)

Kotki moje ukochane przytulają się do mnie i Zuzi. Siedzimy sobie we czworo na sofie, Zuzia przytula się do mnie z jednej strony, Frędzelek z drugiej, a Pompon przytula się do Zuzi, aż żałuję, że nie ma nam kto zdjęcia zrobić. :P Wczoraj bestialsko wyczyściłam uszka Frędzelkowi, ale nie obraził sie na mnie, choć w trakcie okrutnego zabiegu syczał dla zasady. Ten kot naprawdę potrafi okazać jak bardzo nas kocha :1luvu: Zresztą Pompon też, ale Pompon nie robi tego zbyt często 8)

Baaardzo kocham moje kotki!
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw cze 04, 2009 18:01

chciałam właśnie napisać post w tym stylu :D o tym jak kocham kluchę, która jest mięciutka jak kaczuszka i jak już jej się zdarzy okazywać mi uczucie to robi to cała sobą :D a rysia też kocham nawet jak wskakuje mi na brzuch i brak mi powietrza od jego ciężaru :D i reksia kocham i serce mi peka jak pomyslę, że słabszy już jest i coraz starszy :(
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Czw cze 04, 2009 18:23

Bo dziś chyba taki dzień zimny, że i my i futerka potrzebujemy ciepła i miłości. :D Jestem wymiziana, wybarankowana dopieszczona. :smokin: Zarówno chłopaki jak i straszne dziecko okazują mi niezwykle intensywnie uczucia :P I ja im też zresztą. 8) Cała trójka mruczy zadowolona.... :lol:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt cze 05, 2009 9:55

Agu-la dobra twoja, ale lepiej już żeby ci te saszetki nie pękały;)

Pomponmamo - super, że się wyjaśniło. Ja kompletnie nie mam planów urlopowych, obawiam się, że urlop spędzę na remoncie pokoju;/ Poza tym pogoda w ogóle mnie nie nastraja na wyjazdy i nawet o tym nie myślę. Może spontanicznie się gdzieś wyskoczy na kilka dni. I tyla.
Ja bym chętnie wam takie rodzinne zdjęcie zrobiła, tylko troszkę nie na miejscy jestem;)

U mnie zaczyna się robić "kociowo" lepiej. Giz i kociaki ganiają po całym domu, podgryzają się, turlają i robią ogólnie pojętą demolkę. Spały też dziś z nami, ale o 5 trafiły do łazienki, bo chciałam jeszcze chwile pospać a im się zebrało na kotłowanie i bitwy na mnie. Giz to wykorzystał i mrucząco utulił mnie do snu:D
Grysek Gizmo 2w1

Mistelle

Post » Pt cze 05, 2009 9:58

niedobra mama, nie dała kociętom się pobawic na sobie :twisted: to może zahamowac ich rozwoj emocjonalny :D świętym prawem małego kota jest bawic się o każdej porze dnia i nocy na pańci lub panu :D a obowiązkiem naszym jest to znosic z usmiechem na ustach :lol:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pt cze 05, 2009 10:25

agul-la pisze:niedobra mama, nie dała kociętom się pobawic na sobie :twisted: to może zahamowac ich rozwoj emocjonalny :D świętym prawem małego kota jest bawic się o każdej porze dnia i nocy na pańci lub panu :D a obowiązkiem naszym jest to znosic z usmiechem na ustach :lol:

A tak, owszem, bywam niedobra :twisted:
Grysek Gizmo 2w1

Mistelle

[poprzednia][następna]