Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aoi neko pisze:Może one załatwiały się tak u tej kobiety? Bo większość z nich woli właśnie zlew czy wannę
aga9955 pisze:wlasnie tak bylo....kicie nie nie mialy kuwet a jadly mokry chleb wymoczony w wodzie. Toz nie dziwota ze starsze koty maja problemy z watroba i prawie wszystki maja problem kuwetkowy.
taka milosc specyficzna.......ehhh
Ania Z pisze:Etka negocjuj zabieg dla Alby pod wieżą
podam kontakt na ciebie dziewczynie która zajmuje się eksmitkami
mogę udostępnić nr telefonu ??
ma na imię Anita
Alba kończy leczyć stan zapalny dziąseł i będzie gotowa do zabiegu
ale to juz sobie ustalicie, bo wiadomo jak to jest z "głuchym telefonem"
puss pisze:Etka pisze:Niunia jest w pelni kuwetkowa, ale kuweta nie moze byc brudna nawet trocheona dama jest a co i trzeba jej ciagle sprzatac.
Mikita też jest dama![]()
Etka pisze:i ta kobieta znow ma 15 kotow, i to jest straszne
NinaD. pisze:Fabia nie daje mi się na razie dotykać, jedyne zainteresowanie moją osobą wykazuje w momencie podawania jedzonka
całe szczęście, że jest takim łakomczuchem, bo tabletki wciąga z mokrą karmą bez mrugnięcia okiem
ze względu na jej niemiłosierne wrzaski otworzyłam jej po południu drzwi do pokoju - Fabisia wybiegła jak huragan na mieszkanie, w trzy minuty zajrzała we wszystkie kąty, wskoczyła na wszystkie łóżka, fotele, biurka, stoły itd.
na koty w ogóle nie spojrzała - Szopen zrobił oczy wielkie jak spodki - biegał za nią, obsykiwał ją z każdej strony, i nie mógł się nadziwić, że w ogóle nie zwraca na niego uwagi
jedyne co, to popstrykała się noskami z Paprochem i nasyczała na swoje odbicie w lustrze![]()
ogólnie przeniosła się do dużego pokoju - pewnie dlatego, że tutaj cieplej - i wyleguje się na fotelu
mam nadzieję, że dla mnie zacznie być milsza - ale wiadomo, że muszę sobie zasłużyć
jutro skoczę z Paprochem na kontrolę - mam nadzieję, że już będzie wszystko dobrze - będzie mi brakować tego fafroła
to tyle na dzisiaj pozdrawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], lucjan123 i 75 gości