Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:One chyba juz nigdy nie znajda swego i tylko swego domku , stare koty sa juz nikomu nie potrzebne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Justa&Zwierzaki pisze:Zuzu już prawie wygrał walke z grzybem , juz tylko minimalne slady sa na sierci . Zuzu bardzo prosi o dom , czy ktos pokocha seniorka który ma jeszcze przed sobą na pewno kilka lat zycia .....
Justa&Zwierzaki pisze: Honda ja tez tak mysle ze może lepiej zrobie mu nowy watek , prosze zobaczcie jak Zuzu na 2 fotce prosi o głaski , on tak bardzo pragnie miec swój i tylko swój dom,
a czy Tygrysek nie jest piekny ??? ale nikt go chyba nie przygarnie, bo znaczy teren , właśnie przed godziną nalał mi do okolo 5 kg RC od psów:(:(
honda11 pisze:Justa&Zwierzaki pisze: Honda ja tez tak mysle ze może lepiej zrobie mu nowy watek , prosze zobaczcie jak Zuzu na 2 fotce prosi o głaski , on tak bardzo pragnie miec swój i tylko swój dom,
a czy Tygrysek nie jest piekny ??? ale nikt go chyba nie przygarnie, bo znaczy teren , właśnie przed godziną nalał mi do okolo 5 kg RC od psów:(:(
Justynko czy Tygrysek mógłby mieszkać w domku wychodzącycym?
Może udało by się znaleźć mu taki dom?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości