Sosnowiec- 18 lipiec kocia impreza str. 96 info!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 02, 2009 7:24

Dzień dobry SOSNOWIEC :!: :!: :!: :!: :!: :lol:

Wczoraj byliśmy w odwiedzinach. Odwiedziłam mojego chłopca :lol: Mało się znowu nie popłakałam tym razem ze szczęścia.
KINIUŚ NASZ KOCHANY MA WSPANIAŁY DOM. Ma całe mieszkanie do dyspozycji, widzę że jest naprawdę szczęśliwy.
Owszem przywitał się ze mną = chyba mnie poznał :lol:
Oprowadził po wszystkich swoich kątach, pobawiliśmy się , wyprzytulaliśmy i w ogóle......ach...ochh..........i.......

OTO FOTORELACJA JAK KINIUŚ SIĘ MIEWA :wink:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
MIKUŚ

Post » Wto cze 02, 2009 7:59

Kiniuś najwyraźniej szczesliwy :D Jak pieknie mu się urosło :D

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto cze 02, 2009 8:10

Jeszcze tylko ten "mały" kontrast wrzucam :wink:

ObrazekObrazek
MIKUŚ

Post » Wto cze 02, 2009 8:23

no jakie śliczne kocisko urosło :)
cuuuudny jest

a uszy ma jak sfinx :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto cze 02, 2009 11:46

Co słychać w Kociej Chatce??

U mnie 3 maluchy powoli dochodą do siebie, a kotka i ogryzki mają sie dobrze, rosną z dnia na dzień :)
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Wto cze 02, 2009 15:02

To ile kotusi macie teraz w kociarni?
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Olga-Negra

Od: Pon lut 16, 2009 19:49

Post » Wto cze 02, 2009 17:18

Podobno jutrzejszy ranny dyżur wolny więc obstawię. :)
ObrazekObrazek

Nawie

Od: Wto mar 03, 2009 19:15

Post » Wto cze 02, 2009 19:44

Nawie pisze:Podobno jutrzejszy ranny dyżur wolny więc obstawię. :)

Nawie korale zostawię na kociarni.Pieniązki do skarbonki i zrób wpis do zeszytu ile wpłacilaś +data.

Od dzis Laki jest na antybiotyku.
Kreska powinna brac provere ponieważ ma rujkę .
Kiwaczek dziś dostała antybiotyk leki przeciwzapalne i witaminy.Jutro trafia do mnie na około tydz ponieważ oczko zaczyna jej ropieć,Kompletnie nie przybiera na wadze.W porównaniu do rodzeństwa to maluch około 2 tyg choc tak naprawde ma 4 tyg :roll: Spróbuje ją przyfutrować

Zobaczymy czy się uda uratowac kolejne kocie istnienie :(

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto cze 02, 2009 19:46

terenia1 pisze:
Nawie pisze:Podobno jutrzejszy ranny dyżur wolny więc obstawię. :)

Nawie korale zostawię na kociarni.Pieniązki do skarbonki i zrób wpis do zeszytu ile wpłacilaś +data.

Od dzis Laki jest na antybiotyku.
Kreska powinna brac provere ponieważ ma rujkę .
Kiwaczek dziś dostała antybiotyk leki przeciwzapalne i witaminy.Jutro trafia do mnie na około tydz ponieważ oczko zaczyna jej ropieć,Kompletnie nie przybiera na wadze.W porównaniu do rodzeństwa to maluch około 2 tyg choc tak naprawde ma 4 tyg :roll: Spróbuje ją przyfutrować

Zobaczymy czy się uda uratowac kolejne kocie istnienie :(

Cholerka uaktualnialam pierwszą strone i zapomniałam nik zmienić :? sorry teresa :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto cze 02, 2009 19:52

MIKUŚ pisze:Dzień dobry SOSNOWIEC :!: :!: :!: :!: :!: :lol:

Wczoraj byliśmy w odwiedzinach. Odwiedziłam mojego chłopca :lol: Mało się znowu nie popłakałam tym razem ze szczęścia.
KINIUŚ NASZ KOCHANY MA WSPANIAŁY DOM. Ma całe mieszkanie do dyspozycji, widzę że jest naprawdę szczęśliwy.
Owszem przywitał się ze mną = chyba mnie poznał :lol:
Oprowadził po wszystkich swoich kątach, pobawiliśmy się , wyprzytulaliśmy i w ogóle......ach...ochh..........i.......

OTO FOTORELACJA JAK KINIUŚ SIĘ MIEWA :wink:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Poprostu nie wierzę cudowny kociak!!!
.Kompletnie nie przypomina umierającego maluch którego wyciągałam ze schroniska 8O 8O

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto cze 02, 2009 21:00

A te długie uszka Kiniusia to objaw "rasowości"? Piękny jest :D
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Wto cze 02, 2009 21:23

Piekny facet z Kiniusia :)

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Wto cze 02, 2009 22:40

Dziękujemy wszystkim za miłe słowa. Nie macie pojęcia jakżesz się Ja cieszę że Książę => DUMA=> K I N I U Ś wzbudził Wasze zainteresowanie. jak już kiedyś mówiłam był, jest i będzie już zawsze kociakiem z sekcji specjalnej ze względu na jego wadę genetyczną /krzywa przegroda nosowa/. Będę go z pewnością odwiedzać tak jak i resztę TEJŻE SEKCJI. :wink:
MIKUŚ

Post » Wto cze 02, 2009 22:45

A teraz z innej beczki. Długo się zbierałam i zebrać nie mogłam, ale nadszedł ten czas. Dzień dziecka SIĘ SKOŃCZYŁ :wink:

Zbliża się czas ustalenia corocznej imprezy. IMPREZY MAŁEJ KOCIEJ CHATKI.

PRONUJĘ:

4 LIPCA 2009'

Resztę szczegółów dopowie Matka Teresa z racji zajmowanego stanowiska i Siostra Marta. Ja jako że młodociana to tylko termin rzucam. No to dziewczyny i chłopaki DO BOJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KIEDY I JAK KOMU PASUJE

P.S. Bubor obecność obowiązkowa - nocleg zapewnia Teresa /nie wykręcisz się :twisted: / :P
MIKUŚ

Post » Wto cze 02, 2009 23:42

MIKUŚ pisze:Zbliża się czas ustalenia corocznej imprezy. IMPREZY MAŁEJ KOCIEJ CHATKI. [/b]
PRONUJĘ:
4 LIPCA 2009'

Tak jak Basia napisała czas na następne spotkanie naszej kociej bandy :lol: Basia rzuciała datą, ale proszę wszystkich o deklarację czasową, by na imprezkę przybyło jak najwięcej osób :lol: Imprezka kocia jak w tamtym roku jest u mnie - impreza plenerowa ogródkowo-tarasowo-grillowa-składkowa :lol: tak że wskazana pogoda, w razie czego możemy się schronić w domku :lol: Każdy przynosi co może - do jedzonka sałatki, smaczności do grilowania, przekąski itp nie wspomnę o napojach - zwykłych jak i wyskokowych :lol: jakieś przenośne siedziska krzesełka jak ktoś ma też może przytaszczyć - bo takiej ilości wielkiej nie posiadam :) Oczywiście obsługa Kociej Chatki stawia się w 100% zwolnień lekarskich nie przyjmujemy, nasze domki tymczasowe , stałe i inne kochane ludziska które chcą się z nami spotkać serdecznie zapraszamy :lol: Oj w tamtym roku była nas niezła gromadka :lol:
Więc prośba do wszystkich wpisujcie się , i określajcie termin - jakoś to postaramy się zgrać :) Do towarzystwa będzie Kora, i stan moich kociastych - Filip, Prążek i czarna Lolka.
Kto chętny czekamy :lol: :lol: :lol: :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

[poprzednia][następna]