dzidzia pisze:Mario, Amisia ma takie piękne różowe poduszeczkimyjesz jej łapeczki?
Oczywiście

Moja cudna, słodka, najukochańsza Amisia pojechała do nowego cudownego domku

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dzidzia pisze:Mario, Amisia ma takie piękne różowe poduszeczkimyjesz jej łapeczki?
maria_z pisze:dzidzia pisze:Mario, Amisia ma takie piękne różowe poduszeczkimyjesz jej łapeczki?
OczywiścieJak się podjęłam opieki, to wywiązuję się ze zobowiązań
![]()
Moja cudna, słodka, najukochańsza Amisia pojechała do nowego cudownego domkuI dziś już nie mam mieszanych uczuć, bo to domek wymarzony i już Amisię pokochał z całego serca
Najbardziej żałuję, że przedwczoraj oddałam Tofika, bo byłyby razem, a co do domku Tofika - to mam właśnie mieszane uczucia - może bym go nie oddała, gdyby nie nadmiar kociąt i przestój w adopcjach; ale mój mąż uspokaja mnie, że domek jest dobry, oby miał rację!
sabina skaza pisze:super elu- niech michał dzwoni jak będzie potrzebował dofinansowania, nie ma z tym problemu, mamy kasiorki trochę na zbyciu z bazarków, niewiele- ale zawsze coś
elcia tylko nie mów mi, ze dałaś rade koty w tak krótki czasie oswoićjak ty to zrobiłaś??????????????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości