Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
[/quote]Ja-Ba pisze:
CZAK
TESSA
Korciaczki pisze:Czak Tessa![]()
![]()
Konin pisze:Tessa jest niesamowita! Matkuje wszystkim maluszkom o tym które są sierotami i tym które mają swoją mamę - nawet psy pielęgnuje!
tillibulek pisze:ja bym bardzo pragnela zaadoptowac Tessę... ale teraz nie mamy warunkow, a poza tym to burżujstwo wiezc kota z Konina, jesli tyle bidek czeka na miejscu w Wawie...![]()
Ja-Ba pisze:tillibulek pisze:ja bym bardzo pragnela zaadoptowac Tessę... ale teraz nie mamy warunkow, a poza tym to burżujstwo wiezc kota z Konina, jesli tyle bidek czeka na miejscu w Wawie...![]()
Z tego co widzę na Miau to koty nieźle podróżują po całej Polsce...
tillibulek pisze:serce nie sluga - jak sie domek zakocha, to chocby mial cala Polskę przemierzyc, przyjedzie, ale z drugiej strony, to jest meczarnia dla kota wiezc go taki kawał drogi... choc Tessa pięęęękna![]()
![]()
Konin pisze:tillibulek pisze:serce nie sluga - jak sie domek zakocha, to chocby mial cala Polskę przemierzyc, przyjedzie, ale z drugiej strony, to jest meczarnia dla kota wiezc go taki kawał drogi... choc Tessa pięęęękna![]()
![]()
Jeśli miałaby to być podróż po nowe, lepsze życie, to warto ją odbyć!
Konin - Wawa to zaledwie 200km - zapraszamy!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 113 gości