Mam nie pokazywać?
izaA pisze:Nie nadążam...czy ja dobrze liczę, że obecnie masz w domu 7 devonów, Kitkę i Cyryla?

No gratuluję, pewnie samą siebie zaskoczyłaś tą ilością

Maluszków spodziewałam się trzech i są trzy
MariaD twierdzi, że devon to jak pół kota, a te maluchy łącznie to chyba nawet za ćwierć sie nie liczą, może razem z Czikuniem będzie połówka
Czyli w sumie mam teraz, razem z Kitką i Cyrylem, 4 pełne koty
Obydwa burki przekroczyły już 100 g, a poincik dobija do 90
Największy chłopak ma piękne tygrysie pręgi (i białłą mordeczkę z kleksem koło noska), a dziewczynka jest praktycznie czarna, pręgowania niewiele widać, ale to wszystko jeszcze może się zmienić sto razy. W każdym razie są czarne pręgowane z białym - czyli szyfrem: n 09 23 (lub może 24). Poincik nadal nie wiadomo, z nimi zawsze kłopot, zanim się wybarwią
Alma cudownie zajmuje się dziećmi, właściwie mogłabym wcale do nich nie zaglądać, ale oczywiście zaglądam ciągle
I nie mogę się napatrzeć na kluchy
Nadal nie zdecydowałam, jak je nazwać, więc ogłaszam mały
konkursik: imiona na D, o rodowodzie hiszpańskim - mogą być rzeczowniki, przymiotniki i imiona własne.
Jeden z chłopaków ma się nazywać Domingo, czyli niedziela. Który? I jak nazwać drugiego?
Co do dziewczynki mam już swoje typy, ale może wpadniecie na jeszcze lepszy pomysł
Po południu lub wieczorem wstawię fotki indywidualne pstryknięte wczoraj. Niestety pogoda jest, jaka jest, czyli ciemno i zdjęcia ciężko robić