Antypatyczna pisze:Znalazłam książkę "Przez Ciebie Drabie"!
Jeśli w związku z tym wątkiem, podaj proszę, szczegóły.
Jeśli poza - to po prostu "Nieaktualne" i numer pozycji.
Do zanudzenia powtarzam to samo i nic.
Moderator: Moderatorzy
Antypatyczna pisze:Znalazłam książkę "Przez Ciebie Drabie"!
Antypatyczna pisze:Co prawda nie moja sprawa,ale sądząc po terminie już nieaktualne:
235.Osoba, która na czas urlopu w kwietniu (3 tygodnie i 3 dni) przyjęłaby pod swój dach moje dwie dziewczynki - Warszawa (poszukuje ppsi)
245.2 bilety na koncert Depeche Mode - 23.05.2009 Warszawa (poszukują siliana i Narnia)
gauka1 pisze:6.Bardzo proszę o bezzwłoczne zgłaszanie "nieaktualnych" i "zakończonych" numerami! na wątku
(przez osoby, które zgłaszały zapotrzebowanie na daną rzecz)
Antypatyczna pisze:Chciałam pomóc -pierwszy post strasznie spuchnięty,można go wspólnymi siłami nieco odchudzić.
Choć kto wie,może ktoś dalej potrzebować biletu na 23 maja 2009 ,więc niepotrzebnie mu się wcinam
bianco nero pisze:Antypatyczna, jeśli nikt inny nie zgłosił się wcześniej, to ja jestem chętna na Perfekcyjną Panią Domu.
gauka1 pisze:Anna_33 pisze:Nieaktualne: /.../
252- kupilam od Hany piekny okaz, pieniadze przelalam na...i tutaj zabijcie, nie pamietam.Jesli to wazne spytam Hane i napisze )
Poproszę
Antypatyczna pisze:Co prawda nie moja sprawa,ale sądząc po terminie już nieaktualne:
245.2 bilety na koncert Depeche Mode - 23.05.2009 Warszawa (poszukują siliana i Narnia) [/b][/color]
277.Bilet na koncert Simply Red w WARSZAWIE - z nadwyżką na wybrane koty (poszukuje Never)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości