ZaFrędzlonej Pomponlandii cz. 4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 31, 2009 16:40

A oto rzeczona Borówa :D Obrazek
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pon cze 01, 2009 5:56

wygląda jak alien, wielka głowa, wielkie oczy i chuda reszta :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Pon cze 01, 2009 11:04

Słuchajcie dziewczyny mój biedny Pomponik wczoraj o mało nie zszedł na zawał. Jakiś debil strzelał u mnie pod oknem nie ma pojęcia z czego, czy czym, ale bardzo głośno. Pompon najpierw usiłował wleźć pod fotel, pod który wleźć się nie da ( z rozpędu próbował 8O ) oczywiście odbił się od fotela, ale próbował nadal. Wzięłam go na ręce i przytuliłam, schował mi głowę pod pachę, miał takie ogromne, przerażone oczy cały drżał, próbował się we mnie wtopić i zniknąć :( Debil pod oknem co chwilę strzelał, a ja, gdybym nie musiała trzymać przerażonego kotka to bym wyskoczyłoa chyba na balkon i poczęstowała debila jakąś doniczką :evil: Jeszcze przez dwie godziny po tym jak sie uciszyło kiciuś na krótkich nóżkach przemykał pod ścianami i próbował mi wleźć do d...Nie wiem czemu, ale nie bał sie burzy, nie bał sie strzelania w sylwestra, a wczoraj był przerażony! W życiu nie widziałam takich oczu u nikogo. Totalna panika. No i teraz jestem w stresie, czy pod moją nieobecność debil znowu nie przyjdzie pod balkon :evil: Chyba sobie kupie wiatrówkę, albo chociaż procę zrobię... :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pon cze 01, 2009 11:08

Bidula, taki strzelający dźwięk jest chyba w inej tonacji niż burzowe grzmoty. Poza tym może kocisko było już ciut zdenerwowane burzą i te strzelanki przepełniły czarę goryczy?
3mam kciuki żeby debliowi nie przyszło już do głowy strzelać pod waszym balkonem. a jak się pojawi to z jajek go lub ziemniaków;)
Najlepszego przyjaciela poznasz po mruczeniu
Grysek Gizmo 2w1

Mistelle

Od: Wto wrz 30, 2008 19:30

Post » Pon cze 01, 2009 12:19

biedny, malutki Pomponik..
ja mam w domu wielkiego psa, który tez panicznie boi sie wystrzałów.
Jak wyjedziesz zostaw otwartą łazienke-tam najmniej dochodza dzwieki.Felek zawsze do łazinki zwiewa i tam sie trzęsie :roll:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon cze 01, 2009 14:08

biedny pomponik, ucałuj go od kluchy, dla niej zawsze będzie dzielny i przystojny :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pon cze 01, 2009 14:56

Podziękowania dla Kluseczki - najpiękniejszej kotki jaką znamy, za słowa otuchy :D Już dzisiaj Pompon znowu jest sobą. A jak jeszcze raz usłyszę że mi jakiś debil strzela pod oknem i kota straszy to.... JAKEM POMPONMAMA ZBIERZE DONICZKĄ I TO NAJCIĘŻSZĄ JAKĄ ZNAJDĘ!!!ObrazekObrazekObrazekALBO ZEJDĘ NA DÓŁ Z MOJĄ NAJWIĘKSZĄ PATELNIĄ I JAK MU ODWINĘ Z PÓŁOBROTU... Wrrrrrr.....
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pon cze 01, 2009 15:09

czekamy w napięciu na kuriera z zooplusa. jak dziś nie przyjedzie to głód na w oczy zajrzy 8O :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pon cze 01, 2009 15:29

agul-la pisze:czekamy w napięciu na kuriera z zooplusa. jak dziś nie przyjedzie to głód na w oczy zajrzy 8O :D

O przypomniałaś mi, że do zoologicznego trzeba zajrzeć:)
Grysek Gizmo 2w1

Mistelle

Post » Pon cze 01, 2009 15:41

był kurier, a ja otowrzyłam paczkę i się wściekłam! karma sucha dotarła w całości, natomiast pudełko z kocią trawa było nieszczelne i sie część rozsypała, a najgorsze jest to, że jedna z saszetek z miamorem pękła, zawartość się wysączyła, wsztystko sie zepsuło i smórd niesamowity. pozostałe saszetki nieuszkodzone i zawartość dobra jest, bo otworzyłam jedną. i teraz sobie w brodę pluję, bo pewnie nie uznają mojej skargi z racji tej otwartej saszetki. ale jestem wściekła :evil: :evil:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pon cze 01, 2009 15:55

agul-la pisze:był kurier, a ja otowrzyłam paczkę i się wściekłam! karma sucha dotarła w całości, natomiast pudełko z kocią trawa było nieszczelne i sie część rozsypała, a najgorsze jest to, że jedna z saszetek z miamorem pękła, zawartość się wysączyła, wsztystko sie zepsuło i smórd niesamowity. pozostałe saszetki nieuszkodzone i zawartość dobra jest, bo otworzyłam jedną. i teraz sobie w brodę pluję, bo pewnie nie uznają mojej skargi z racji tej otwartej saszetki. ale jestem wściekła :evil: :evil:

A otwierałaś przy kurierze? Jeśli nie to szkoda, bo od razu mogłaś zwrócić. Reklamuj od razu. Najlepiej telefonicznie i nie daj się zbyć, bo oni często uskuteczniają spychologię. Jak coś to wal od razu do kogoś wyższego rangą- tak jest najskuteczniej. Wiem z doświadczenia i doświadczenia innych;)
Grysek Gizmo 2w1

Mistelle

Post » Pon cze 01, 2009 15:57

napiszę do nich zaraz. do wyzszego ranga nie wiem czy dam radę uderzyć, bo to niemiecka firma :twisted: ja nie wiedziałam , że jedna pęknięta saszetka może tyle smrodu narobić. ale się wkułam, wszystko dziś rpzeciwko mnie :evil:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pon cze 01, 2009 15:57

Ja myślę, że obie saszetki się otwarły w trakcie transportu :wink:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pon cze 01, 2009 15:58

ale ta druga podczas transportu otwarta zoastała natychmiast zeżarta :roll:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la