Miyuki mnie dobija - drze pysk przez sen.
Moderator: Estraven

[url][/url]kinga w. pisze:A tu na zmianę - jaśniej, potem chmury i deszcz, nawet słonko się pojawia momentami. Tylko wiatr jest niezmienny. Brzydko i już.

kotka doroty pisze:[url][/url]kinga w. pisze:A tu na zmianę - jaśniej, potem chmury i deszcz, nawet słonko się pojawia momentami. Tylko wiatr jest niezmienny. Brzydko i już.
Zaknebluj!

nie koteczek 

kinga w. pisze:A tu na zmianę - jaśniej, potem chmury i deszcz, nawet słonko się pojawia momentami. Tylko wiatr jest niezmienny. Brzydko i już.
kalair pisze:Oj,śni się coś biedulce ,przytul lepiej!

kinga w. pisze:kalair pisze:Oj,śni się coś biedulce ,przytul lepiej!
No, a teraz w przedpokoju jak siedzi i mordę łupi to też jej sie śni?? Callas dla ubogich.

kotka doroty pisze:Leje...Deszcz oczywiście,kota nasłuchuje co tak szumi.Uszka postawione,oczka jak koraliki czujnie wpatrzone w okno,ale po ugaszeniu pragnienia spac się chce,a już napewno poleżec.
Co za pogoda
dora750 pisze:kotka doroty pisze:Leje...Deszcz oczywiście,kota nasłuchuje co tak szumi.Uszka postawione,oczka jak koraliki czujnie wpatrzone w okno,ale po ugaszeniu pragnienia spac się chce,a już napewno poleżec.
Co za pogoda
U mnie dla odmiany nadal upały

kinga w. pisze:dora750 pisze:kotka doroty pisze:Leje...Deszcz oczywiście,kota nasłuchuje co tak szumi.Uszka postawione,oczka jak koraliki czujnie wpatrzone w okno,ale po ugaszeniu pragnienia spac się chce,a już napewno poleżec.
Co za pogoda
Wiem! Chętnie się zamienię.
dora750 pisze:kinga w. pisze:dora750 pisze:kotka doroty pisze:Leje...Deszcz oczywiście,kota nasłuchuje co tak szumi.Uszka postawione,oczka jak koraliki czujnie wpatrzone w okno,ale po ugaszeniu pragnienia spac się chce,a już napewno poleżec.
Co za pogoda
Wiem! Chętnie się zamienię.
O nie, żadna zamiana w grę nie wchodzi

Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, MB&Ofelia i 12 gości