Aluś wieczorem i rano znowu zaczął kasłać Rano pojechaliśmy do weta - Aluś został osłuchany bardzo dokładnie i stwierdzony został znaczny postęp w leczeniu stanu zapalnego Aluś już książkowo nie świszcze.
Kardiolog umawiany będzie już w poniedziałek - żeby konsultacje były jak najszybciej.
oj wiem, że Aluś dostaje wszystko ale jogurt jest smaczny a tabletki są ....błeee
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Meldujemy się w wąteczku i serdecznie pozdrawiamy!
Olu, masz wspaniałe koty
Głaski dla całej gromadki, a zwłaszcza dla Alusia
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Cudne fotki A Bajeczka to wypisz-wymaluj moja Plamka-jubilatka
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Co by nie mówić w rankingu (oprócz Alusia, bo Aluś jest zawsze the best) to najprzystojniejszy z kotów jest ALLAN. Prawda Tak zgrabnego, świetnie umaszczonego kota dawno nie widziałam