Mój Pięciokot. cz.7 (po faceliftingu.) ;))

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie maja 31, 2009 10:26

To po co mieszkasz tam gdzie zimno :) Przeprowadż się do mnie i będzie ciepło :!: Wiesz jeżeli ja tak marudzę jak mam kaca to lepiej żeby mnie ktoś zakneblował.Łazi kota po domu i młaaaa,młaaaa czego chce nie powie ale marudzi i już.Jak to w pracy u mnie mówią"okres ma czy co?".Och nie do wytrzymania z tym footrem :twisted:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Nie maja 31, 2009 10:34

A co byś zrobiła w takim razie Miyuki?? Ona sobie miauczy tak dla rozrywki chyba dniem i nocą. A cicho nie potrafi, to mocno rozdarty kot, natężenie dźwięku ma rewelacyjne. Drze pysk w przedpokoju, zaczęłam rzucać w nią kocimi myszkami bo już nie zdzierżam zwłaszcza w nocy, to się wycfaniła i chowa się do łazienki i tam drze pysk. Teraz siedzi w przedpokoju i drze mordę patrzy na mnie. Jak widzi że sięgam po kocią zabawkę to zmyka do łazienki i drze mordę dalej. I poradzisz?
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Nie maja 31, 2009 10:39

To wiesz co to Ty lepiej siędż tam gdzie zimno bo dwa koty piłujace japę bez powodu to o dwa za duzo :twisted:Ale cwaną masz kotę,bo co ją pańcia będzie jakimiś myszami rzucac.łazienka to schron przed myszobombardowaniem!!!Mądry kotecek!!!

Jak się drze to zaknebluj!!!! :twisted:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Nie maja 31, 2009 10:49

Cfaniara - wie chyba że za winkiel nie dorzucę. :lol: Zastanawiam się czy ona tak nie drze pyska z nudów... Zwykle koncertuje jak reszta śpi i nikt się nią nie zajmuje. Wlezie na kolana, póki głaskam jest ok, jak przestanę to idzie pod drzwi drzeć mordę. Tu jest jeszcze jedna rzecz - ona nie słyszy i wiele bodźców które przerywają drzemkę reszty Pięciokota jej nie rusza. Często one już pobudzone idą się witać z kimś, albo polują na muchę a ona w najlepsze kima. Wysypia się szybciej niż reszta a potem nie ma co ze sobą zrobić?
Obrazek

kinga w.

Post » Nie maja 31, 2009 11:13

kinga w. pisze:
Monika pisze:Bry :) wspolczuje pogody.
Tutaj - na razie - sloneczko. Zobaczymy ile wytrzyma :twisted:

Szczynściara... Zazdraszczam!

Mozesz przestac :twisted: juz leje - a ja za pol godziny musze wyjsc :evil:
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Nie maja 31, 2009 11:23

Monika pisze:
kinga w. pisze:
Monika pisze:Bry :) wspolczuje pogody.
Tutaj - na razie - sloneczko. Zobaczymy ile wytrzyma :twisted:

Szczynściara... Zazdraszczam!

Mozesz przestac :twisted: juz leje - a ja za pol godziny musze wyjsc :evil:

:ryk: :ryk: :ryk: Nie powiem "dobrze Ci tak" bo tak nie myślę, ale pasowało by tu jak znalazł. Wszystkim leje to co masz miec lepiej? Nie zazdraszczam - ja przynajmniej mogę siedziec w domu i miec w nosie. Chociaż w domu też zimno.
Obrazek

kinga w.

Post » Nie maja 31, 2009 11:24

Tiaaa Niedobra pańcia nie dostarcza kotkowi stałej rozrywki to kotecek się nudzi i piłuje jape ile wlezie.Moja mała ogoniasta też ryja piłuje ale zwykle wiem kiedy sie nudzi a dzisiaj o co jej biega to 8O

o uwaliła się na dywanie i patrzy na mnie "nikt mnie nie rozumie ,nikt mnie nie kocha...."a poszła Ty na balkon.Co za gałgan no!! :twisted: :roll:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Nie maja 31, 2009 11:33

kotka doroty pisze:Tiaaa Niedobra pańcia nie dostarcza kotkowi stałej rozrywki to kotecek się nudzi i piłuje jape ile wlezie.Moja mała ogoniasta też ryja piłuje ale zwykle wiem kiedy sie nudzi a dzisiaj o co jej biega to 8O

o uwaliła się na dywanie i patrzy na mnie "nikt mnie nie rozumie ,nikt mnie nie kocha...."a poszła Ty na balkon.Co za gałgan no!! :twisted: :roll:

Masz kota emo! Uważaj! Bo to w całości brzmi "nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie rozumie, ja chcę umrzeć." Może poszła skoczyć z balkonu... O ile nie mieszkasz na parterze. :lol:
Obrazek

kinga w.

Post » Nie maja 31, 2009 11:45

Tfu ,tfu...nie wymawiaj takich słów.Ja jej dam umrzec,nigdy.Ona wczoraj dopiero dwa latka skończyła to jeszcze malutki kotecek ,a tu juz o śmierci gadają a feee.

Z balkonu nie skoczy bo jej pilnuję i ma szeleczki i smyczkę a ja też na balkonie siedzę.Ocho ,grzmi,kicia już w domku(mój mały tchórz ofuterkowany) :lol:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Nie maja 31, 2009 12:21

kotka doroty pisze:Tfu ,tfu...nie wymawiaj takich słów.Ja jej dam umrzec,nigdy.Ona wczoraj dopiero dwa latka skończyła to jeszcze malutki kotecek ,a tu juz o śmierci gadają a feee.

Z balkonu nie skoczy bo jej pilnuję i ma szeleczki i smyczkę a ja też na balkonie siedzę.Ocho ,grzmi,kicia już w domku(mój mały tchórz ofuterkowany) :lol:

:ryk: :ryk: :ryk: 88888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888
Miyuki się dopisała. Słonko!! :lol: Wiesz co? Wczoraj mieliśmy obce ludzie w domu. Nie mogły uwierzyć że Kłaczek to kociątko a Tysiek jest od niego starszy. :lol: To tak w temacie wieku.
A tfu! Wcale nie twierdzę, ale opisujesz zachowanie emo... Takie co to podchodzi do Ciebie na ulicy, pyta o godzinę a kiedy odpowiadasz mówi "ty mnie nie rozumiesz, chcę umrzeć".
Obrazek

kinga w.

Post » Nie maja 31, 2009 12:38

Która tak wstrętnie rozjechała stronę? :evil: :evil:

edit:o, już ok. :twisted:

Zimno.Leje.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie maja 31, 2009 12:41

kalair pisze:Która tak wstrętnie rozjechała stronę? :evil: :evil:

Miyuki. Już skróciłam jej wypowiedź, tylko cos mi strasznie nie chciało chodzić miau.
Obrazek

kinga w.

Post » Nie maja 31, 2009 12:44

kinga w. pisze:
kalair pisze:Która tak wstrętnie rozjechała stronę? :evil: :evil:

Miyuki. Już skróciłam jej wypowiedź, tylko cos mi strasznie nie chciało chodzić miau.

A, Miyuki wybaczam.
Miau ohydnie chodzi,posty się długo ładują.. :roll:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie maja 31, 2009 12:52

Próbowałam wprowadzić zmianę zeby zwęzić z powrotem stronę i zrobił sie totalny cyrk. Nie dość że nie wchodziło to jeszcze się pokazały jakieś dzikie posty. Jakby ktoś podzielił każdy post na kilka. Musiałam z tym dobrą chwilę powalczyć dlatego tak mi zeszło z redukowaniem wypowiedzi Miyuki.
Obrazek

kinga w.

Post » Nie maja 31, 2009 14:40

No wreszcie !!Przestała marudzic,chyba pic jej się chciało!?Woda w miseczce stoi ,świeża ,ale jst błeee,jak dałam w plastikowej podstawcw pod doniczkę to uuuu jaka dobra ,wychłeptała wszystko 8O .Jak tu taką zrozumic :roll:

Grzmi ,chmurzy się ale jeszcze nie pada,u mnie taka samo będzie jak u Was.Założę się że,najmocniej rozpada się jak będę wychodziła do pracy na nockę wrrrrr.
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

[poprzednia][następna]