kaja555 pisze:te portrety są bardzo ładne - ja proponuję załąożyć osobny wątek, ludzie na pewną będę zamawiać. W ten sposób można jakoś spłycić dług za wodę. A wiadomo jaki on jest?
Druga sprawa: ile jest tych kociaków i w jakich są kolorach i wieku?
Ja mogę im zrobić allegro, biorąc przykładowe zdjęcia kociaków w takich kolorach. Już drugi rok robię ogłoszenia Wandzie z Bytomia, która ma kociaki ze schroniska. Wanda nie ma internetu i nie może mi przesłać zdjęć, a ja biorę zdjęcia z netu - i wszystkie kociaki w mig znajdują domy, to działa!
Odpowiadając, dług był około 1200 zł:-( możesz zrobić przykładowe bo kociaków jest mnóstwo, wczoraj trzy znalazły, przedtem trzy w śmietniku i tak codziennie, mają każdy kolor i każdy wiek, dużo podrzuconych, często też zbierają kotki w zaawansowanej ciąży, rodzące więc jest tego do wyboru do koloru, wiek dowolny (ale moge zapytać konkretnie).
Zrobie osobny wątek ale jak już wyżej pisałam poproszę by coś namalowała i może da się na allegro lub bazarek, ale też musze mieć drobne i czas by się tym zająć, napewno w pierwszej wolnej chwili. Ta pani też nie ma neta. Ale chciałam podkreślić, że głownym celem mojego wątku był remont mieszkania i przygotowanie go odpowiednio pod te zwierzęta, powiem tam bezczelnie może, ale kociaki niech wydają sobie same jak zbierają;-)poprostu mam za dużo swoich spraw na głowie i swoją gromadkę a jeszcze jestem na etapie wyłapywania tych z podwórka. co mogę to pomoge ale jak pisałam potrzebny pomysł większy by zrobić tam warunki bo wszystkich kotów się tam nigdy nie wyda a jak się wyda to będą zaraz następne. Wyobraźcie sobie pokój z kociakami i mamami a podłoga drewniana, każdy wie jak kociaki sikają, gdzie popadnie! nie muszę pisać chyba jaki zapach się z tego robi z czasem, trzeba wylewke na to lub zerwać! i połozyć flizy by można to myć, ten pokój jest nie duży w sumie ma ok 3 na 3,5 i myśle, że od niego można by zacząć.
Ale zobaczymy, powoli a może coś się wymyśli, jak kiedyś do niej zaglądne zpytam czy mogę zrobić zdjęcia.