Wima pisze:
WIELKA UCIECZKA
z Alcatraz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wima pisze:
WIELKA UCIECZKA
Fredziolina pisze: Myślałam, ze w weekend się wyśpięAle nic z tego!
Gufi i Minio od piątej rano mnie podgryzali, wkopywali się pod kołdrę by chociaż mnie uszczypnąć![]()
Musiałam wstać i nakarmić darmozjadów![]()
A teraz Gufiacze spią jak zabici![]()
(...)
Marcelibu pisze:
Skąd ja to znam? Godz. 5 rano - "daj jeść, głodny jestem!!!". O godz. 7,30 Meonik śpi, jak zabity.
Fredziolina pisze:Marcelibu, Ty kota głodziszMarcelibu pisze: Skąd ja to znam? Godz. 5 rano - "daj jeść, głodny jestem!!!". O godz. 7,30 Meonik śpi, jak zabity.
Fredziolina pisze:Z Manią coś chyba nie tak![]()
Jej sierść jest matowa, wyłazi garściami, łupież bardzo się nasilił![]()
Skonsultowałam stan sierści z wetem i stwierdził, że jeśli dostaje kerabol, pastę witaminowa i aminokwasy w tabletkach to sierść powinna być piękna, no chyba że kota ma problem z .... wątrobą a nawet nerami![]()
Zalecił pobranie i zbadanie krwi, wiec w poniedziałek będziemy badać moja seniorię.
Moja malutka Maniunia
Marcelibu pisze:
No przecież mu dałam jeść o 5 rano, tylko, że gdy ja wychodziłam do roboty, to on sobie już smacznie spał.
Gutek pisze:Nie martw się na zapas. Z Tekusia też leci non stop w nadprzyrodzonej ilości, miewa łupież dość często a kocisko z niego zdrowe. Może taka Maniowa uroda.
villemo5 pisze:
Zrobiłam bazarek dla Agn
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=94086&highlight=
Fajny kremik!!
Zapraszam do lizytacji. A może ktoś małą reklamę u siebie wklei?
Fredziolina pisze:Tymczasem moja seniorita zajada pastę witaminową, kapsułki z czymś tami popija kerabolem
![]()
Od wczoraj smakuje animodę dla seniorówa co?! piękną musi być, a nuż o jakiś wybieg zahaczy
![]()
Wima pisze:Fredziolina pisze:Tymczasem moja seniorita zajada pastę witaminową, kapsułki z czymś tami popija kerabolem
![]()
Od wczoraj smakuje animodę dla seniorówa co?! piękną musi być, a nuż o jakiś wybieg zahaczy
![]()
No, wybieg ma blisko, tylko ją tam puść
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 1488 gości