yosia pisze:a ja sie tak przypomne z moją lodziowcąmuka we wtorek zostala ciachnieta i teraz tak pieknie wyglada:
To prawda, bardzo pięknie

To właściwie pierwszy Lodziowiec, można powiedzieć - historyczny

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
yosia pisze:a ja sie tak przypomne z moją lodziowcąmuka we wtorek zostala ciachnieta i teraz tak pieknie wyglada:
yosia pisze:bardzo mnie cieszy, ze muka dostapila tego zaszczytnego tytulu
w wakacje robie praktyki we wroclawiu, wiec mam nadzieje, ze mamy chrzestne muki ja odwiedzamoze pokaze jaki z niej rozbojnik. pan weterynarz powiedzial tez, ze trzeba muce wydzielac jedzenie, bo podczas sterylki okazalo sie, ze robi sie za gruba
jak dla mnie to ona drobna chudzinka ciagle jest, nie wiem o co chodzi
CyriaNa pisze:Wreszcie mam dostęp do neta (chwilowo). Kicia_ gratulacje
Kicia_ pisze:yosia pisze:bardzo mnie cieszy, ze muka dostapila tego zaszczytnego tytulu
w wakacje robie praktyki we wroclawiu, wiec mam nadzieje, ze mamy chrzestne muki ja odwiedzamoze pokaze jaki z niej rozbojnik. pan weterynarz powiedzial tez, ze trzeba muce wydzielac jedzenie, bo podczas sterylki okazalo sie, ze robi sie za gruba
Z przyjemnościa ją odwiedzę, choć wakacje mam juz zaplanowane, bo niedługo spodziewamy się powiększenia rodziny
Oj jaka śliczna dama!!!Kicia_ pisze:yosia pisze:a ja sie tak przypomne z moją lodziowcąmuka we wtorek zostala ciachnieta i teraz tak pieknie wyglada:
To prawda, bardzo pięknie
To właściwie pierwszy Lodziowiec, można powiedzieć - historyczny
yosia pisze:bardzo mnie cieszy, ze muka dostapila tego zaszczytnego tytulu
Kicia_ pisze:Kolejny apel o pomoc!
Nadal prowadzimy zbiórkę karmy dla maluchów.
Małego czarnego w schronie już nie ma, ale najdalej w środę trafia dwa następne. Potrzebujemy DT!
Kolejny domowy tygrys oddany z powodu alergii dziecka w depresji, DT bardzo pilnie, bo juz nie je od dwóch dni!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 15 gości