villemo5 pisze:dorcia44 pisze: Gadzina jakiś dziwny i żadnego RC jeść nie chce , nawet na Recavery pluje![]()
To go może zastrzykami zmuś, jak Sreberka?
Sreberko je jak się go po zadku czochra, może i na Gadzinę zadziała

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:dorcia44 pisze: Gadzina jakiś dziwny i żadnego RC jeść nie chce , nawet na Recavery pluje![]()
neris pisze:villemo5 pisze:dorcia44 pisze: Gadzina jakiś dziwny i żadnego RC jeść nie chce , nawet na Recavery pluje![]()
Sreberko je jak się go po zadku czochra, może i na Gadzinę zadziała
dorcia44 pisze:Patsy chcesz Sreberko ..masz Sreberko![]()
dorcia44 pisze:z rodzicami też gadam ,ba nawet mi odpowiadają ... ale mam nadzieje że nie jestem stuknięta ,a jeżeli to tylko troszkę i niegroznie .
Tak w każdym miejscu i o każdej dobie,
Gdziem z tobą płakał, gdziem się z tobą bawił,
Wszędzie i zawsze będę ja przy tobie,
Bom wszędzie cząstkę mej duszy zostawił.
dorcia44 pisze: Ela (ciotka moja ,a siostra mojej mamy )zwróciła się do mnie z prośbą o znalezienie kontaktu do jakiegoś lekarza z Centrum Zdrowia Dziecka ,prywatna wizyta w celach konsultacji.
Malutka Laura ,dwa i pół roczku ,od dłuższego czasu problemy ze zrobieniem kupy.
Bywa że jej nie robi po 9 dni,jest teraz po badaniach ,za dwa tyg. będą wyniki.
xero trafi do mnie i mam zaciągnąć języka
doszło też niestety d jakiś zmian w obrębie nerki ,zwężenie kielicha ...
dziecko narazie czeka na wyniki ,ale wszyscy się denerwujemy.
Malutka jest cudna ,mądra ,oczko w głowie ,ale ma z 10kg. kiepsko je ,kiepsko przybiera albo prawie wcale
płacze jak ma zrobić kupkę ,siusiu też...![]()
Marcelibu pisze:dorcia44 pisze: Ela (ciotka moja ,a siostra mojej mamy )zwróciła się do mnie z prośbą o znalezienie kontaktu do jakiegoś lekarza z Centrum Zdrowia Dziecka ,prywatna wizyta w celach konsultacji.
Malutka Laura ,dwa i pół roczku ,od dłuższego czasu problemy ze zrobieniem kupy.
Malutka jest cudna ,mądra ,oczko w głowie ,ale ma z 10kg. kiepsko je ,kiepsko przybiera albo prawie wcale
Doktor Dziekciarz, dziecięcy gastrolog, być może trochę przekręcam nazwisko, ale na pewno jestem blisko. Super lekarz, z takiego samego stanu wyprowadził moją Marcelinę. Szpital na Działdowskiej, przychodnia przyszpitalna.
Dorotko, jutro przyjadę, wczesnym popołudniem, dobrze?
sherina pisze:Marcelibu pisze:dorcia44 pisze: Ela (ciotka moja ,a siostra mojej mamy )zwróciła się do mnie z prośbą o znalezienie kontaktu do jakiegoś lekarza z Centrum Zdrowia Dziecka ,prywatna wizyta w celach konsultacji.
Doktor Dziekciarz, dziecięcy gastrolog, być może trochę przekręcam nazwisko, ale na pewno jestem blisko. Super lekarz, z takiego samego stanu wyprowadził moją Marcelinę. Szpital na Działdowskiej, przychodnia przyszpitalna.
Dorotko, jutro przyjadę, wczesnym popołudniem, dobrze?
Marcelibu, a nie Dziechciarz, Piotr Dziechciarz?
Słyszałam o nim, naprawdę polecam..
Dorotko jak wiesz, znam wielu lekarzy z tego szpitala, dokładnie z Litewskiej, ale Działdowska to jakby filia Litewskiej /znaczy jeden szpital, dwie lokalizacje/. Fakt, że mieliśmy kontakt bezpośredni tylko z kardiologami, kardiochirurgami i pulmonologiem, ale na tyle czasu, ile Zuzia spędziła tam, słyszało się i widziało to i owo
dorcia44 pisze:
Marcelibu ,miało być dziściasto w lodówce traci na wartości
![]()
![]()
dorcia44 pisze:
idę pojezdzić na rowerze,nie wiem co mam ze sobą zrobić
dorcia44 pisze:przyjmuje prywatnie?
bo pewnie inaczej do niego się nie dostanę ,a może nie będzie potrzeby...oby.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], nfd, zuza i 75 gości