Gizmo, Onyks i Lyra/ Nowe zdjęcia!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 30, 2009 12:17

Kocha, tylko jest obrażony, że mu konkurencję do domu przywlokłaś :D Przejdzie mu kiedyś. Myslę, że wtedy, kiedy sie przekona, że nadal on jest szefem w tym domu. Raczej nie stanie się to dokąd maluchy nie dostaną lania i nie okażą uległości. Może lanie bedzie tylko symboliczne, ale wygląda na to, że musi być. Hmmm... moje chłopaki na maluchy zareagowały bardzo przyjaźnie, choć muszę przyznać, że miałam stres, bo zarówno Pompon na Frędzla, jak i obaj na Rudisia reagowali baaaardzo nerwowo i źle. Do tegom stopnia, że postanowiłam na razie odpuścic dorosłe tymczasy :? Pierwsze dokocenie trwało 2 miesiące. A maluchy przyjęli że tak powiem z otwartymi łapami od razu się z nimi bawili, wylizywali i przytulali. :P
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Sob maja 30, 2009 12:36

Na to wyglada, że kocha tylko się fochuje, on taki mały egoista jest:) Jak TŻ na weekendy przyjeżdża, to też 1 nocy spać z nami nie chce;)

Teraz leży cały czas za moimi plecami, daje się głaskać i nawet mi rękę polizał ( czego praktycznie nigdy nie robi (poza lizaniem nosa o 3-4 rano;) Senny jest, bo mu się oczka sama zamykają.

Kociaki za to mruczą jak traktory jak tylko wejdę do łazienki, super sprawa:D Dobrały się do kosza z brudnymi ciuchami i tam sobie śpią..

To jak myślisz kiedy powinnam zrobić pierwszą próbę spotkania na ubitej ziemi? (znaczy panelach;) i jak reagować?
Najlepszego przyjaciela poznasz po mruczeniu
Grysek Gizmo 2w1

Mistelle

Od: Wto wrz 30, 2008 19:30

Post » Sob maja 30, 2009 13:32

a pokaż jakieś zdjęcia maluchów, pliiiiis :roll:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Sob maja 30, 2009 13:51

Zaraz pstryknę świeże i wrzucę. Póki co mam TŻ tego w mazur. (czyli od środy do pt- jakby nie patrzeć aktualne)

Średnio wyraźnie bo robione telefonem, poza tym kociaki ganiały jak opętane;)

Obrazek Obrazek Obrazek

Będę się musiała nauczyć robić zdjęcia czarnym kotom:)

Gizmo pobawił się za mną ukochanym reniferkiem na patyczku teraz odpoczywa. Właśnie się układa za moimi plecami:D Póki co pod drzwi nie podchodził. Myślicie że zaryzykować wypuszczeniem na chwile kociaków żeby Gizmo je zobaczył, czy jeszcze za wcześnie na to?
Grysek Gizmo 2w1

Mistelle

Post » Sob maja 30, 2009 14:34

A tu najświeższa fotka.
Obrazek
I czekam na podpowiedzi co do pierwszego spotkania w 4 oczy kociaków (a raczej w 6;)
Grysek Gizmo 2w1

Mistelle

Post » Sob maja 30, 2009 14:53

Mistelle pisze: Póki co mam TŻ tego w mazur. (czyli od środy do pt- jakby nie patrzeć aktualne)

Przepraszam, ale ile ty masz tych tżetów? 8O Oprócz tego z mazur?... 8O Skąd masz jeszcze teżeta? Normalnie... Szacun! 8)
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Sob maja 30, 2009 15:03

pomponmama pisze:
Mistelle pisze: Póki co mam TŻ tego w mazur. (czyli od środy do pt- jakby nie patrzeć aktualne)

Przepraszam, ale ile ty masz tych tżetów? 8O Oprócz tego z mazur?... 8O Skąd masz jeszcze teżeta? Normalnie... Szacun! 8)

Buhhhaa;] tzn, chodziło mi że zdjęcia kotów mam przez TŻ robione :) I mam tylko jednego, tego z mazur właśnie:)
Grysek Gizmo 2w1

Mistelle

Post » Sob maja 30, 2009 15:32

szaro-bura parka, jak u mnie :D ale ten szary to chyba marmurek będzie, bo na pręgi mi to nie wygląda.
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Sob maja 30, 2009 15:55

Kicia jest taka marmurkowa, ale pręgi też w jakimś stopniu ma. Oba murczą cudnie jak traktorki:)

Czarny koteczek na małą białą plamkę na brzuszku- ale nie taką mocno białą łatkę tylko większe skupisko białych włosków, rozkosznie to wygląda.

Obecnie całe towarzystwo się pospało. Kociaki w łazience w koszu, Gizek na fotelu za mną. A ja tylko kursuje co by pogłaskać raz jedno raz drugie.

Może potem spróbuje pod kontrolą wypuścić kociaki na kilka chwil.
Grysek Gizmo 2w1

Mistelle

Post » Sob maja 30, 2009 16:07

Obrazek

buahahaha :lol: fotka pt. wstaw w dziurę po kocie dowolnego kota.
Oj będziesz musiała zainwestować w dobry aparat :lol:

brązowy kotek cudny, wygląda na marmurka :D
Obrazek

15pietro

Od: Śro kwi 23, 2008 20:51

Post » Sob maja 30, 2009 16:13

15pietro pisze:Obrazek

buahahaha :lol: fotka pt. wstaw w dziurę po kocie dowolnego kota.
Oj będziesz musiała zainwestować w dobry aparat :lol:

brązowy kotek cudny, wygląda na marmurka :D

ej, no pisałam, że to fotki robione telefonem:P ( i na dodatek nie moim i nie ja robiłam:P)

Ja swoim aparatem robiłam ostatnie zdjęcie i już lepsze jest:)
Grysek Gizmo 2w1

Mistelle

Post » Sob maja 30, 2009 17:35

Wieści z frontu: kociaki szaleją po pokoju, a Gizmo warczy pod łóżkiem, no nie wiem czy to dobry układ.
Grysek Gizmo 2w1

Mistelle

Post » Sob maja 30, 2009 17:45

lepszy niz gdyby one miały warczeć pod łóżkiem :lol: jedynakom cięzko jest młodsze rodzeństwo zaakaceptować :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Sob maja 30, 2009 17:50

Małe szaleją z jego zabawkami, wiszą na jego drapaku to się chłop irytuje;) Oby nie zbyt długo i żeby na mnie zły za mocno nie był. Czarny Gizma totalnie olewa, Kicia co i raz spogląda na Gizma i chciałaby podejść ale zmyka przed Gizma warczeniem.

Ps. Gizek już je goni, przynajmniej od drapaka. I skoczył od tyłu na czarnego.
Ostatnio edytowano Sob maja 30, 2009 18:31 przez Mistelle, łącznie edytowano 1 raz
Grysek Gizmo 2w1

Mistelle

Post » Sob maja 30, 2009 18:28

rób zdjęcia :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

[poprzednia][następna]