agiis-s pisze:pani Izo ja tylko przypominam ze NOT i e-dita to już ostatnie osoby ze Szczecina które panią wspierają - może warto to uszanować?
a czy to ze pani Iza ma swoje zdanie co do adopcji to oznacza ze nie ma tym samym szacunku do innych?
dla mnie ta sytuacja zaczyna robic sie coraz dziwniejsza
ja wchodzac na ten watek nie mam zamiaru juz udzielac sie w zadnych sporach
szacunek powinien dzialac w obie strony-bezinteresowanie a nie pod przymusem
pomagam finansowo kotom szczecinskim z wlasnej woli bo chce ,a jedyne czego oczekuje w zamian to traktowanie mnie jak czlowieka-chyba nie za wiele
mysle ze kazdy z nas tego chce
a niektore wypowiedzi zaostrzaja sytuacje
prosze o szacunek i zalatwianie brudow na pw
ja i mysle ze osoby ktore sie na chwile obecna nie wypowiadaja maja dosyc takiej sytuacji
ciaglego czepiania sie o rozne rzeczy
starajmy sie wyadoptowywac koty ktore sa proludzkie
jesli sa dzikie to dajcie pani Izie wybor nie stawiajcie jej pod obstrzalem bo zaczynam ja to odbierac jako nagonke
JESZCZE RAZ PODKRESLAM KAZDY NA FORUM MA SWOJE ZDANIE KAZDY MA SWOJE DOSWIADCZENIE CO NIESTETY PROWADZI DO KLOTNI I SPOROW
I PO CO TO WSZYSTKO
JESZCZE RAZ APELUJE O ZACHOWANIE ZIMNEJ KRWI I O ROZWIAZYWANIE TEJ SPRAWY ZA POMOCA PW BEZPOSREDNIO DO SAMEJ ZAINTERESOWANEJ
JA NIE POMOGE W PODJECIU DECYZJI O PRZESIEDLANIU I SILOWYM UDOMAWIANIU KOTOW KTORYCH NIE ZNAM -DLATEGO TYM SAMYM NIE CHCIALA BYM BRAC UDZIALU W TYM BEZSENSOWNYM SPORZE I OBRZUCANIU SIE BLOTEM-BO WIEM ZE ZA CHWILE DO TEGO DOJDZIE-BO KAZDY MA SWOJE ZDANIE
ADOPCJA TO POWAZNA SPRAWA I KAZDY MA PRAWO MIEC OBAWY PRZED NIA DLA MNIE TO NORMALNE
A I CHCIALAM JESZCZE PODKRESLIC ZE KAZDY Z NAS MIMO ZE HOMO SAPIENS -ROZNI SIE OD SIEBIE KAZDY MA PRAWO CZUC INACZEJ I MYSLEC INACZEJ
I UWAZAM ZE TERAZ PRIORYTETEM JEST OSWAJANIE MALUCHOW KTORE SIE NIESTETY ZDAZYLY URODZIC A NIE ZAJMOWANIE SIE KOTAMI KTORE MOGA NIGDY NIE ZAAKCEPTOWAC NOWYCH WARUNKOW
MAM NADZIEJE ZE TO BEDZIE OSTATNI WPIS NA TEN TEMAT JESLI NIE TO MOZEMY DALEJ POROZMAWIAC O SZACUNKU BO CHYBA TO SLOWO TEZ KAZDY SOBIE INACZEJ TUTAJ TLUMACZY
pozdrawiam i prosze o ochloniecie