Jak ją złapiesz to daj znać to załatwię sterylkę.Dzisiaj sie wszystko tak fajnie poskładalo,że mimo to iż kotki były z różnych dzielnic udało się je bez problemu dowiezć i wysterylizować

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Agnieszka Marczak pisze:dzidzia pisze:Aga jest niesamowita, z kazdego miejsca w które ją zaprowadzilam wracałyśmy z jakimś kotem albo dwoma
Buhahaha a kto łaził wczoraj po krzakach i łapał dzikusy gołymi rękami![]()
![]()
![]()
![]()
Mamy fajną klatkę łapkę i tyle![]()
Łapiemy jutro resztę ze stoczni
soso pisze:
Świetna jest, sliczna ma uszka!
sabina skaza pisze:miałysmy zorganizowac transport samochodem, ale seja chce osobiście dowieźć swoja podopieczną do nowego domku. jakbyśmy jechały autem- nie było by problemu, ale nie sądzę- żeby nasza seja mogła do pociągu wpakować 2 koty. może pojedziesz z nią? było by raźniejsuper, że kotka nie będzie musiała wracać na wolność!
sabina skaza pisze:darkonst- czekamy na foteczki na forum
solaris dziś do mnie dzwoniła, ja niestety nie umiałam jej polecić żadnego DT U NAS- DOMY WASZE PĘKAJĄ W SZWACH, A KOTÓW PRZYBYWA![]()
jakas menda wyrzuciła ją za auta, pewnie jada na wakacje albo dziecko sie urodziło. tacy ludzie nie powinni łazić po ziemii![]()
DS LUB DT POTRZEBNE DLA ŚLICZNOTKI
dorkonst pisze:sabina skaza pisze:miałysmy zorganizowac transport samochodem, ale seja chce osobiście dowieźć swoja podopieczną do nowego domku. jakbyśmy jechały autem- nie było by problemu, ale nie sądzę- żeby nasza seja mogła do pociągu wpakować 2 koty. może pojedziesz z nią? było by raźniejsuper, że kotka nie będzie musiała wracać na wolność!
skontaktuję się seją,w tej chwili ma wyłączony telefon....
zobaczymy..
napiszcie jak mogę wstawić zdjęcia kici na forum !
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66 i 13 gości